wat zoek je ?

 

 

Hieronder (en in ons menu) vind je wat voorbeelden van hoe en waar(bij) je ons allemaal kunt ‘gebruiken’. Heb je een andere vraag? Neem contact op. Als jij namelijk echt JA zegt kan er heeeul veeul. We denken graag mee! 

Kennismaking

We drinken er graag een kopje koffie op. Op onze eerste ‘date’. Thee mag ook hoor. Kennismaken is altijd gratis. We vertellen je wie we zijn, wat we doen en jij vertelt wat je graag zou willen. De eerste antwoorden heb je meteen al, vrijblijvend te pakken! Daarna is het aan jou of je meer wil!

ik hou van mij i-vent

In 1 dag helder krijgen waarom het je toch steeds maar niet lukt om jezelf op 1 te zetten? Alle patronen, rollen en drama’s worden meteen duidelijk. Jouw waarheid, samen met die van 60 anderen. Deze mag je niet missen!

Thema-dagen

De verdieping in. Nadat je bij een Ivent bent geweest, of gewoon omdat je meer antwoorden wilt. Waarom doe je nog steeds wat je niet meer wil?

2-daagse

Jouw leven, jouw beslissingen. Vrij en ongeremd kunnen doen wat jij wilt, wat goed is voor jou. Het is niet bijzonder, het is niet moeilijk, dat wordt er vaak wel van gemaakt.

In twee dagen lopen wij met je mee, in een veilige omgeving met minimaal 2 en maximaal 5 anderen samen. Ervaren hoe het is om echt een keer alles te doen wat er in jou opkomt. Tijd om de regie terug te nemen.

Wandeling

We gaan met je op pad. Dat kan op de hei, in de polder, aan zee of in de duinen. Buiten wordt verstoppen een stuk lastiger. Alles is er gewoon. Jij ook. Een wandeling van max anderhalf uur kan al genoeg zijn om weer helder en frips door te kunnen! Meer lezen? Klik hier. 

Individueel

Je wil (het) anders? Kappen dan met de bullshit. Draai niet om de kern heen. Spreek je waarheid en ga doen wat goed voelt. We laten het je ervaren. Bij ons thuis, buiten, of op je werk. Of het nou gaat om je relatie, een burn-out, je werk, een verslaving of het vinden van een ‘doel’ in je leven… De waarheid komt op tafel.

Relatie

De waarheid naar boven in jullie relatie? Samen gelukkig(er) zijn? Of is er gedoe en weten jullie zelf even niet meer hoe verder? We geven je snel duidelijke (en eerlijke!) antwoorden. Altijd op maat. Soms twee dagen achter elkaar, soms losse gesprekken verspreid over langere tijd. Ligt er helemaal aan wat nodig is. Bel even om jullie wensen en behoeften te bespreken. Data en lokatie altijd in overleg. Mailen kan ook. Of… doe mee aan de Relatie-Kick. Online, thuis, samen. Klik hieronder voor meer informatie.

organisatie/werk

Mag binnen jouw bedrijf of op jouw werk wel eens gesproken worden over waar het ECHT om gaat? Staan er olifanten in de werkkamer die eens aangekeken mogen worden? We brengen jullie waarheid dmv Coaching on the job, een lezing, open gesprek, of een workshop. Werknemer met een (bijna) burn-out, hele theaterdag of gewoon eens een objectieve blik in huis halen? Kan allemaal. We maken het op maat en komen graag naar je toe. Afstand geen probleem.

andere vragen?

The truth is niet alleen out there, maar vooral heel erg IN here. Neem gewoon contact op als je benieuwd bent naar jouw eigen waarheid. We denken en vooral: voelen heel graag even mee!

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Naath: 06-50870178

Jeroen: 06-52374793