Welk kwartje past?

wat wil jij?

Hieronder (en in ons menu) vind je wat voorbeelden van hoe en waar(bij) we jou kunnen helpen je waarheid boven tafel te krijgen. Heb je een andere vraag? Neem contact op. Als jij namelijk echt JA zegt kan er heeeul veeul. We denken graag mee!

Kennismaking

We drinken er graag een kopje koffie op. Op onze eerste ‘date’. Thee mag ook hoor. Kennismaken is altijd gratis. In Katwijk of in Enschede. We vertellen je wie we zijn, wat we doen en jij vertelt wat je graag zou willen. De eerste antwoorden heb je meteen al, vrijblijvend te pakken! Daarna is het aan jou of je meer wil!

Wandeling

We gaan met je op pad. Dat kan aan zee of in de duinen (in Katwijk), maar ook in een park, bos of op de hei in het wonderschone Twente. Buiten wordt verstoppen een stuk lastiger. Alles is er gewoon. Jij ook. Een wandeling van max anderhalf uur kan al genoeg zijn om weer helder en frips door te kunnen!

Individueel

Je wil (het) anders? Kappen dan met de bullshit. Draai niet om de kern heen. Spreek je waarheid en ga doen wat goed voelt. We laten het je ervaren. Bij ons thuis, buiten, of op je werk. Of het nou gaat om je relatie, een burn-out, je werk, een verslaving of het vinden van een ‘doel’ in je leven… De waarheid komt op tafel.

Relaties

De waarheid naar boven in jullie relatie? Samen gelukkig(er) zijn? Of is er gedoe en weten jullie zelf even niet meer hoe verder? We geven je snel duidelijke (en eerlijke!) antwoorden. Altijd op maat. Soms twee dagen achter elkaar, soms losse gesprekken verspreid over langere tijd. Ligt er helemaal aan wat nodig is. Bel even om jullie wensen en behoeften te bespreken. Data en lokatie altijd in overleg!

Bedrijven

Mag binnen jouw bedrijf of in jouw team wel eens gesproken worden over waar het ECHT om gaat? Staan er olifanten in de werkkamer die eens aangekeken mogen worden? We brengen jullie waarheid dmv Coaching on the job, een lezing, open gesprek, of een workshop. Werknemer met een (bijna) burn-out, hele theaterdag of gewoon eens een objectieve blik in huis halen? Kan allemaal. We maken het op maat en komen graag naar je toe. Afstand geen probleem.

de JA.

 

Wat we altijd van jou willen horen, is de JA. Of de JAAAAA, dat mag ook. We willen dat jij zelf de verantwoordelijkheid neemt voor jouw waarheid, antwoorden, Leven. Openheid en eerlijkheid. Dat vragen we van jou en krijg jij van ons. Lukt dat niet? Dan nemen we met liefde afscheid. 🙂

We kunnen met je aan de slag in Katwijk (meteen aan zee, Jeeeuj) of in Enschedeeee. Daar is een park vlak achter ons huis. Ook leuk. Kiest u maar.

Onze tip: informeer altijd even bij je werkgever of de kosten vergoed kunnen worden! In veel gevallen kan door onze inzet namelijk (langdurige) uitval voorkomen worden. Vind je baas ook interessant. Zeker weten. 

We zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

06 52374793    

Insta

Facebook