Kwartjes Buiten

Polder, hei, bos, strand of duinen. kan allemaal.

Buiten vallen de Kwartjes vaak nóg sneller. Frisse lucht, zonnetje… of juist regen en een hoop gesjagrijn. Maakt ons niet uit. Als ze maar vallen.

Je bent altijd welkom in ons ‘buitenkantoor’. 

Zo kunnen we bijvoorbeeld naar het strand! Droge voeten niet gegarandeerd!

In de buurt van zee wonen maakt dat we iedere dag, ieder moment, wanneer we maar willen, met jou het strand op kunnen… met de golven en wind als achtergrondmuziek maken we de mooiste soundtrack voor jouw leven! Tussen het zout, zand en de wind zijn er geen plekjes meer om je te verstoppen. Je mag jezelf laten zien. Puur, rauw, open en eerlijk. Net als wij. We ervaren het samen en delen wat we ervaren. We prikken dwars door alle onzin heen en laten je zien, horen en ervaren wat we bij jouw vragen voelen. JOUW antwoorden. Als ze kloppen, weten wij het meteen. Wil je snel en eerlijk jouw eigen antwoorden ervaren? Ga dan mee, naar zee!

of we gaan de duinen of polder in

Klaar met verstoppertje spelen?

Vanuit ons huis zijn we binnen een paar minuten (met de auto 😉 in het ‘duingebied’. Ook die spiegelen altijd datgene waar jij op dat moment naar zoekt. In ieder geval is er even tijd om stil te staan. Echt te kijken naar de vraag áchter al die 187 andere ‘vragen’.  We voelen samen echt wel wat het antwoord is. Pinky promise. Ga lekker mee, de natuur in, op zoek naar jouw eigen natuur!

Ook de polder, het bos en de hei zijn in de buurt! Soms spreken we soms midden in het land af, bijvoorbeeld bij Kootwijk. Alles is bespreekbaar. 

Wat is het precies?

Ervaren, delen, doen. De basis van alles. Ook in de natuur. Je gaat ervaren!

Niet alleen de wind, het zout en het geluid van de zee, vogels of de blaadjes, maar ook wat je tegenhoudt.

Delen wordt van daaruit bijna vanzelfsprekend! Met anderen, maar vooral ook met jezelf. Eerlijk in de spiegel kunnen kijken. EN accepteren wat je daar ziet; licht, of donker!

En als ervaren en delen lukt, dan komt het belangrijkste: DOEN!

De keuzes zijn weer aan jou. Simpeler kunnen we het niet maken. Loopt u even mee?

wat anderen ervaarden/ervoeren

of hoe je dat dan ook schrijft..

“Een bijzondere ontmoeting… Onder de vuurtoren in Noordwijk: een afspraak met Jeroen en Naath. Zij hebben mij in een sessie van een uur flink wat handvatten, tips en inzichten gegeven, waarmee ik weer een flinke stap kan zetten. Wat een fantastische ervaring! Ik heb alles wat jullie hebben gezegd ter harte genomen.”
Rob

“De strandwandeling van Kwartjes is echt ‘n aanrader. In eerste instantie vond ik het best spannend om de strandwandeling te boeken, je weet immers niet wat je kunt verwachten en je spreekt af bij de vuurtoren, leuk, anders. Maar praten op t strand is heerlijk, niet eng, informeel en je loopt heel ontspannen met Jeroen, Nathalie of met hen samen zelfs! Ik had het geluk van bijzonder weer met veel wind laag over t strand. Koud, droog, veel wind….. lekker uitwaaien met Jeroen en Nathalie. Jeroen en Nathalie zijn heel puur, goud eerlijk, gewoon zoals ze zijn. Het voelt veilig om kwetsbare dingen met ze te bespreken.Als je twijfelt, gewoon doen, gun jezelf deze strandwandeling!”

Ingrid

we zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd

Bel

Naath: 06-50870178

Jeroen: 06-52374793