06 52374793 wij@kwartjes.nl

Kwartjes is er nu. Zéker voor de

spoed
eisende hulp

Ja. Het is klote. Ronduit k*t. En tòch, toch maken we er het beste van. Samen. Dwars door alle angst en die &^#@*-ellende heen. We  zijn er. (Bijna 24/7) telefonisch, via Whatsapp, mail en (op afspraak) ook live. Voor jou, je collega’s, je team, voor de SEH van het LUMC.

Geen bullshit

 

We luisteren naar je. Het maakt niet uit waar je mee komt. Of je nou bang bent, even niet meer weet wat je wil, je de ballen niet meer allemaal in de lucht weet te houden… Of je nou drie flessen wijn drinkt als je thuis bent, niet meer slaapt, je zorgen maakt over je ouders, kinderen, patiënten, of jezelf: we luisteren. Oók als er tranen komen, je in paniek of pislink bent. Kom maar op. Het geeft lucht en ruimte en meestal weten we zelfs meteen een praktische oplossing te  bedenken. Kost niks, doen we met liefde. Welkom.

Gewoon meteen

Tot de kern

 

Het maakt niet uit wie je bent

of wat je binnen de SEH doet. Wij kijken niet naar rollen, titels of privé-parkeerprivileges. We zijn allemaal mens, we weten allemaal niet wat er komt en ja… misschien zijn we wel allemaal even bang. 

z

Stoer doen mag. Hoeft niet.

We kennen er inmiddels een paar. Zoals jullie. Tough cookies. Harde werkers, grote bek, hoop lawaai, klein hartje. Geen probleem, prikken we wel doorheen (als jij het toelaat). Gaat ruimte geven. Niks ingewikkelds aan.

Als het simpel is klopt het

Ons belangrijkste uitgangspunt. Waarom moeilijker doen dat het nu toch al is? We kijken, samen met jou, hoe het makkelijker kan. Ondanks de stress, de druk, de haast.

We doen het samen

Jij deelt, vraagt, vertelt, wij luisteren, denken en voelen mee en maken het praktisch. Zodat je meteen merkt wat werkt en wat niet. We doen het stap voor stap. Live, of per telefoon, App of mail. Hoe, waar en wanneer het ons allebei uitkomt.

Online oefenen: gratiess!

Vind je het maar niks? Twee van die lui op je werk terwijl het er al zo druk is (en ook nog eens drukker wordt!)? Liever gewoon thuis, of op de wc in je pauze (twee minuten móet lukken toch?) even rust? Kan ook. Hier vind je onze online cursussen. Nu helemaal gratis. Ook voor jullie. Uiteraard.

Ervaren, Delen, Doen

Belangrijk uitgangspunt nummer 2. We helpen je om te leren herkennen wat je ervaart, hoe je dat kunt delen (met collega’s, maar ook thuis!) om het vervolgens ook nog eens ‘gewoon’ te doen. Als wat jij voelt, zegt en doet met elkaar klopt ben je helder, voorspelbaar en wordt de stress vanzelf al minder!

stress.

kan je zelf iets tegen doen!

Een simpele oefening die je kunt doen in de auto, op de fiets, op de w.c. of in bed die zorgt dat je lijf minder stresshormoon aanmaakt. Het is niet meer dan even anders ademhalen. Klinkt simpel. Is het ook.

Wordt ook door NASA, de politie en door Olympische sporters gebruikt en werkt supersnel. Hoe? We leren het je graag. Of doe ‘m lekker zelf, kan ook!

Oefening voor stressreductie

met Nathalie van der Meer

groepen

mensen

bedrijven

maartje

gingen je voor!

voodoo ?

Wij zijn gek. Nou ja, een beetje dan. Prettig gestoord. Sommigen nemen zelfs het woord Voodoo in de mond. Of klootzak, eikel of nog meer van dat moois. Mag allemaal. Zijn we trots op. We doen het lekker op onze eigen manier en we merken dat mensen dat leuk vinden. Dat ze het eigenlijk stiekem zelf ook willen. Wat meer schijt aan alles hebben. 

 

We leren je heel graag hoe jij het ook wat relaxter kan hebben. Chiller kan zijn. We hebben meteen door wat bij jou werkt. En vooral ook: wat niet. Keihandig. We zijn eerlijk, soms keihard (maar altijd met een goede reden) en we krijgen je in de benen. Hoe dan ook. Wedden?

Wat we doen

Naath is (gz) psycholoog. En doet dingen met Mindfulness zonder dat het vaag of zweverig is. Gewoon met de poten in de klei. Of in de zee. Vooral als die koud is. Vindt zij leuk. Ieder z’n ding.

Jeroen kan iets dat mega-spooky is. Hij weet eigenlijk meteen of wat jij zegt en doet, klopt. Soort metaaldetector maar dan voor de waarheid zeg maar. Klinkt echt super-raar en dat is het misschien ook. Maar het werkt. En hij prikt daarmee gewoon zo, PATS, door alle muurtjes heen. Scheelt een hoop tijd en bullshit.

We zijn supermakkelijk te bereiken
en reageren altijd

Bel

 06 52374793 

 

 

Insta

Facebook