Een bijzondere Kwartjes-dag

opstellingen

Niet nieuw voor ons, maar we gaan er nu eens ‘officieel’ mee bezig. Graag met hulp van onze lieve Kwartjes-vrienden! 

Je kent die van die bus?

Dit gaat een paar stapjes verder. Het gaat nu niet zozeer meer om de ‘mensjes in jou’, maar om de mensen OM jou. Je systeem. We weten wat we hiermee kunnen. En dat we voor (en vooral ook met!) jou tot antwoorden gaan komen. Omdat het toch een soort van nieuw is in deze vorm willen we eerst gaan oefenen. De eerste uitnodiging is daarvoor de deur al uit. Voelt het als iets voor jou? Meld je dan. 

We betalen allemaal zo’n 35 à 45 euro voor een dag (inclusief locatie en lunch), waarschijnlijk in het midden des lands. De datum die wij op het oog hebben is 30 oktober.. voor de eerste keer dan dus. Mogelijk verandert die datum nog, dus ook als je dan niet kunt omdat je precies die dag 100 jaar getrouwd bent of de kinderen ‘hebt’ kunnen we vast iets verzinnen. 

Het is trouwens voor maximaal 10 personen per keer. En geloof ons: er gebeurt iets op zo’n dag. Pinky promise. Het kan zijn dat jij echt centraal staat die dag, of je wordt ‘onderdeel van’, maar altijd, echt al-tijd, levert het je iets op. En ons ook!

 

De  opstelling-dagen zijn daarna waarschijnlijk  op: 

27 november 2021

19 februari 2022

16 april 2022

 

Mail vast als je interesse hebt en mee wil doen!

 

 

 

We zijn supermakkelijk te bereiken en reageren altijd