Zo.

eindelijk op het juiste punt beland.

tijd voor de stap in de goede richting. 

Vol energie, drive en de antwoorden die je zoekt.

 

 Wat als je niet meer bezig hoeft te blijven met ontwikkelen, zoeken of vinden?

Wat als je echt een keer kan doen wat je echt wil en waar jij zo uniek goed in bent?

Hoe is het om jezelf nu echt eens te gaan ontplooien? Van binnen naar buiten.

 

Mooi zo. Dáár zijn wij dus voor. 

 

 

Zelfontwikkeling gaat ervan uit dat je iets ‘moet worden’ of dat er iets moet veranderen.

 

Je gaat op zoek naar wat dat ‘iets’ dan is en daarbij ga je net zolang door totdat je ‘het’ hebt gevonden. Helaas… als je op het verkeerde punt bent gestart, dan stopt die zoektocht nooit. Zelfontwikkeling werkt namelijk van buiten naar binnen, waarbij het maar de vraag is of je uitkomt bij ‘Jezelf’.

Je vraagt de buitenwereld eigenlijk steeds om de bevestiging van jouw keuzes. Trainingen, opleidingen, goeroes, boeken … ze hebben allemaal hetzelfde effect. Je volgt een ander. Wellicht wordt je gecoacht of getraind, maar in essentie is daar niks ‘zelf’ aan.

Vertrek jij vanaf de voor jou verkeerde plek dan gaat het je iets kosten… tijd, geld, energie… of allemaal. Hoe verder jij vanaf jouw juiste plek af vertrekt, hoe meer het je kost.

je wil jezelf ontwikkelen?

laten we het er dan eerst maar eens over hebben waar dat ècht over gaat.

Lees meer ->

“Jullie hebben de gave om tot de echte kern te komen, om je zelf te helpen ontdekken waar je echt voor staat en daarmee vallen meteen ook veel andere puzzelstukken op de juiste plek. Ditzelfde gun ik mijn werknemers, collega’s en ja, zelfs mijn gezin en vrienden!”

Hans

Ondernemer/ Venturebuilder

“het was er al. Mijn echte ik… die was gewoon verstopt. Onder heel veel lagen. Valse overtuigingen, conditionering, vreemde inzichten. Invloeden van buitenaf, you name it. En wat doen die van Kwartjes dan? Ipv een schop te pakken en jou uit te graven uit al die lagen.. laten ze het je zelf doen. En ze zorgen ervoor dat je dan breuken creëert in al die lagen die je zelf hebt aangelegd. En het enige dat je dan hoeft te doen is die breuken groter maken en al die lagen van je af te gooien. Klinkt simpel. Was het niet..

Ja… die van Kwartjes. Die weten wel wat ze doen.”

Pim

Eigenaar/ Ondernemer

gokje… minstens drie hiervan heb jij al eens gedaan:

Trainingen om je Why te ontdekken, hutje-op-de-hei-dagen, mega-events in een stadion, wet-van-de-aantrekking-cursussen, webinars waarmee je anders leert denken, zelfhulpboeken, wonder-wortelsap, opleidingen over jouw ‘Secret’, retraites op een berg, leiderschaps-voettochten, online manifestaties…

 

Tuurlijk: Ze kunnen je op weg helpen en inzichten geven. Maarrrrr…

hoe weet jij nou of het jouw weg is?

 

 als het simpel is klopt het