06 52374793 wij@kwartjes.nl
echt de aller- allerlaatste dag

Week
van de waarheid

Meer strijd, of meer verbinding? Wat is het geworden?

 

Het zit erop!! We nemen graag in stijl afscheid. EN natuurlijk zijn we gewoon bereikbaar. Dus we zien elkaar vást nog!!

We doen het voor de liefde!

 

Waarom deden wij dit? Voor liefde!

Liefde creëert, het verbindt, het danst, het brengt alles en iedereen tot leven. Simpel. Liefde is…

Wij hebben onze wijsheid en waarheid gedeeld en met oefeningen jou van alles laten ervaren.

Het is onze waarheid, dus als jij het anders ervaart… volg die van jezelf, altijd.

Wij hebben gewerkt met Ervaren, Delen en Doen. Dat brengt jouw waarheid omhoog en naar buiten. Dat maakt je te vertrouwen, aantrekkelijk en klaar om te verbinden.

 

hoe het ging…

in een notendop

 

 

De minste opbrengst van delen is dat jij jezelf hoort of ziet. Die directe reflectie is een enorme check op ‘klopt het voor mij’?

Je ervaart een eerste prikkel, die check je voor jezelf. Als je die ook deelt, naar buiten jezelf brengt, dan wordt jouw waarheid ook hoorbaar, tastbaar, te ruiken, te zien. Dubbel ervaren dus. De uiting van zintuig 6 wordt ervaarbaar door zintuig 1 tm 5. Als ze allemaal JA zeggen dan is het volledig juist voor jou.

Dat doet je zelfvertrouwen groeien en daardoor ga je het vaker of sneller doen. Je kunt jezelf dus in een prachtige beweging brengen. Ervaren, delen en doen.

Als jij dit ieder moment doet, dan ben je 100% te vertrouwen. Dat betekent niet dat alles roze, vlinders en hartjes is hè? Pijn delen is ook zuiver. Het is jouw waarheid die je deelt, wat het ook is. Niks uitgesloten. Open.

Als jij te vertrouwen bent, dan ben je enorm aantrekkelijk. Zeker, vertrouwen en veilig doen hier echt het meeste in. Uiterlijk speelt mee, maar echt minder dan wij denken. Bijna niet als het om ‘echte verbinding’ gaat.

Als je dit wilt testen mag je eens met je ogen dicht op straat mensen vragen je te benaderen. Wie voelt wel okay en wie niet. Hier zijn veel filmpjes over. Ook over mensen die in het donker met elkaar in gesprek gaat en prachtig verbinden, waarbij ze met het licht aan elkaar eigenlijk zouden afwijzen.

Iemand die aantrekkelijk voelt, daar zal een ander echt eerder geneigd zijn zich aan te verbinden.

Aantrekking gebeurt al als er 1 persoon is, maar een verbinding ontstaat pas als er minstens 2 zijn.

Iets of iemand kan aantrekkelijk zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat hij/zij/het bij je past. Dat jij je er mee kan en mag verbinden. Specifiek voor de verbinding met een ander MENS: Aanvullend zijn is echt wat anders dan opvulling zijn voor iemand. Opvulling van de ruimte die iemand nog in zich heeft, omdat hij/zij denkt dat het niet uit zichzelf te halen is. De ruimte die jij in hebt is door niemand ander te vullen dan jijzelf.

Daarom heb je eerst aan jezelf gewerkt, voor je de verbinding aanging met de ander. Wel zo eerlijk.

Het is jouw leven, jouw verantwoordelijkheid. Dat geldt voor iedere verbinding die je aangaat.

Diepte en lengte van de verbinding maakt de soort relatie. Van een kort moment in de supermarkt tot een levenslange relatie met je partner. Het duurt zolang de verbinding er is.

 

 

en dan…

gaan we toch nog éven klef doen.

 

Optimale verbinding is er eentje op basis van gelijkwaardigheid. Die geeft en ontvangt. Die onder de streep niks aan energie kost. In balans. Voor jou en de ander. Veilig en met vertrouwen. Open en met verantwoordelijkheid.

Liefde is…

~Kwartjes ~

 

Dank jullie wel en tot vanzelf lieve jij.

Blijf veilig, blijf eerlijk, blijf open.

Je bent het waard.

 

 

En dit… hieronder… dat wensen wij jullie ALLEMAAL toe. Knuffel. We zijn er.

We zijn supermakkelijk te bereiken
en reageren altijd

Bel

 06 52374793