Workshop

Voor bedrijven, scholen, binnen de Zorg enzovoort!

In 2,5 à 3 uur de belangrijkste Kwartjes in een Workshop? Kennismaken met Mindfulness, Hartcoherentie (directe stress-vermindering!), Omdenken en MEER? Dat kan. In hele korte tijd kunnen er al heel wat Kwartjes vallen! Een geweldige tool ter preventie van bijvoorbeeld burnout!

Zeer geschikt voor iedere organisatie; we maken alles op maat! Voor iedereen geschikt vanwege de laagdrempeligheid, het lage geitenwollensokkengehalte en de humor!

 

Liever een individueel gesprek of traject voor jezelf of een medewerker/collega? Kan ook! Meer hierover staat op:

 

We komen in heel Nederland met onze Workshops.

We gaven (of geven binnenkort) onze workshops onder andere aan werknemers en leidinggevenden van:

  • Rabobank
  • Holland Media Groep
  • Novotel
  • Randstad
  • De Woonplaats
  • de Trias-groep
  • MTD Products
  • MN
  • ’S Heeren Loo

In de workshop werken we o.a. met hartcoherentie; een manier van stressreductie die heel snel werkt en makkelijk toe te passen is op de werkvloer. We passen het zelf dagelijks nog steeds toe en hebben al veel mensen begeleid met onze coaching en workshops die aangeven daarmee een burnout te hebben kunnen voorkomen. Naast Hartcoherentie werken wij ook heel graag met de technieken uit het ‘Omdenken’ ; de combinatie geeft geweldige resultaten binnen diverse organisaties en bedrijven waar dagelijks toch wel stress ervaren wordt door de werknemers.

 

Het mooie? Als begeleiders (maar ook management, behandelaars etc) coherent op de werkvloer staan en vanuit Omdenken problemen als feiten of zelfs mogelijkheden kunnen gaan zien dan werkt dit meestal 1-op-1 door op de collega’s en/of cliënten.

 

Vooraf aan een workshop sturen wij ter voorbereiding altijd nog enkele vragen om de workshop(s) zoveel mogelijk te kunnen laten aansluiten bij wat er leeft op de diverse groepen of binnen de organisatie. Bij de oefeningen betrekken wij actief de deelnemers, gebaseerd op de dagelijkse praktijk. Interactie is voor ons DE pijler in de workshop.

 

Praktisch

 

Data altijd in overleg!

3 uur op locatie naar keuze. We werken het liefst met maximaal 16 mensen tegelijkertijd en kunnen meerdere workshops op 1 dag geven.

Kosten: Reistijd tot een uur: 750 euro exl. btw, Bij een langere reistijd kan de prijs oplopen tot maximaal 1000 euro excl.

Mochten er meerdere workshops op 1 dag gepland ( we kunnen er in principe 1 ’s ochtends en 1 ‘smiddags geven binnen dezelfde organisatie) worden dan wordt op de tweede workshop korting gegeven (i.v.m. lagere reiskosten/minder reistijd).