Bij kwartjes mag je zijn

Hervaren?
 
Ja, ik wil thuis zijn. bij mezelf.

Het zoeken stopt hier en nu !

 

Al jouw antwoorden op al jouw vragen zijn direct te ervaren. Statement hè? Wij durven ‘m te maken. En te bewijzen!

Hoe? Door jou het te laten ervaren. Een ervaring is niet uit te leggen, alleen maar te beleven. Uitleg over het hoe en waarom brengt je in je hoofd en creëert alleen maar meer vragen. Wil je weten hoe? Kom het beleven en ervaren.

Welke vraag je ook hebt, het antwoord voor jou is er. Simpel, snel en direct toepasbaar. Relaxed hè? Bijna niet te geloven… en tóch is het zo.

Of je nu vragen hebt die gaan over je werk, je relatie(s), je kinderen, je voeding, je bedrijf, je hond, je avondeten of je schoenkleur.

Je hebt het antwoord, 100% zeker weten, bij je. Je hoeft niks te lezen, te snappen of iets nieuws te leren.

Hervaren, delen, doen!

Jouw leven. Jouw antwoorden. Het is nooit anders geweest. Al dacht je van wel. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. We zijn zó klaar met alle bullshit. Het is echt. Wij zijn echt. En jij kunt het. Echt.

Jouw antwoorden, jouw waarheid, jouw leven.

Doen? Mail of bel ons, wij zijn er. Voor jou .

 

 

Ons verhaal

Het is simpel. Leven. Voor ons, en voor jou ook.

We maken het zo vaak onnodig ingewikkeld… we vechten, willen veranderen, gaan op zoektocht naar onszelf. Terwijl alles er gewoonweg altijd al was. En is. Dat onder ogen zien en accepteren en ervaren wat er IS, ieder moment opnieuw?

Dat is wat wij anderen heel graag weer laten hervaren. Durven leven.

Weet je nog? Jij als klein mensje?

Niet nadenken, onbegrensd leven en alleen maar mogelijkheden zien. Je vrij voelen en alles aangaan als een nieuw avontuur. Je deed alleen maar dat, wat voor jou goed voelde. Dat klopte altijd, voor jou. Ervaring op doen, leren en (op) groeien. Lekker hè?

EN… Wat als je dat nu als groter mens weer gewoon zou kunnen? Tadaaaaa…. dat kan! Hervaren noemen wij dit.

Jouw innerlijk systeem heeft nog steeds diezelfde antwoorden voor jou. Op alle vragen waar jij nu mee ‘worstelt’ in plaats van speelt. Het weet alles wat voor jou klopt. Je hoeft maar te vertrouwen. Het weer te ervaren, zoals je vroeger onbezorgd deed. Voeten op de grond, hoofd in de wolken en je hart dat jou de weg leidt.

We zijn er niet om jou te ‘helen’. Je bent namelijk helemaal niet stuk! We helpen je alleen maar graag even op weg zodat je het je weer gaat herinneren. Jouw leven zoals jij het wilt inkleuren. Vrij, vol plezier en met liefde. Vooral voor jezelf. Het enige dat je hoeft te doen is alles wat er is te ervaren, delen met jezelf, je vrienden en/of familie en daarna alles wat jij wilt ook doen.

 

Ervaren, delen, doen. Dát is Hervaren.

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je een driedubbel sterke ristretto naar binnen gooit. BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. De slagroom op … de koffie 😉

Live hervaren

We bieden jou, je baas, je bedrijf, je organisatie, school of groep heel graag een hele dag Mens durf te leven op maat aan. Hervaren in het theater of een andere ruimte die past. Je kunt het dan helemaal zelf, aan den lijve, meemaken. Heel veel Kwartjes, inzichten, verhalen, muziek, cabaret, met een lach… en misschien zelfs een traan! Iets voor jou/jullie? Neem contact op en we maken een afspraak om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking!

“Het is geweldig, ik denk dat iedereen dit gewoon mee ‘MOET’ maken!”

Wat zeggen anderen?

 

We laten heel graag de mensen aan het woord die het al Hervaren hebben. Meer ‘reclame’ hebben we niet nodig en willen we ook niet maken namelijk.

Er worden dingen genoemd als ‘thuis komen’, ‘een roadtrip naar jezelf’, ‘die twee van Kwartjes, die weten wel wat ze doen’, ‘wat ben jij een ongelooflijke eikel!’, ‘ze prikken dwars door alles heen’ en ‘ontwapenend’.

Nou ja… lees zelf maar.

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Blijf met je intuïtie van me af! 

In tijden van grensoverschrijdend gedrag die met handen en voeten (het lijf) goed voelbaar is, ervaar ik (zeker) in 'coach/ therapieland' een onzichtbaar grensoverschrijdend gedrag wat ik soms nog gevaarlijker dan wel ongepaster vind dan de tast of het fysieke. "Jouw...

Lees meer

Kapot

  Het gevoel begint in mijn bovenbenen. Alsof ze ineens 500 kilo wegen. Per stuk. Loodzwaar, bijna niet meer op te tillen. Nooit gemerkt dat die treden zo ontzettend ver uit elkaar stonden. Ik haal de volgende tree gewoon niet. Ik laat me halverwege de trap zakken om...

Lees meer

De days after

  Al weken, nee, maanden stond ie naar ons te lonken in de agenda. DE dag. Onze dag. We leefden er zo naartoe dat al het andere bíjna even wat minder belangrijk werd. Alles draaide om het vinden van de locatie, onze gastenlijst, de planning, invulling, geregel en...

Lees meer

Negeren

    Het gebeurt nog geregeld. Een Kwartje dat valt. Ook bij mij. (Ben ik zomaar toch ook maar gewoon een mens 😉 ) Vanmorgen nog.   Aanleiding was het me genegeerd voelen. Ik stuur berichtjes, krijg geen antwoord. Ik bel, er wordt niet opgenomen. Ik zeg of vraag...

Lees meer

Een handreiking of rijk via de hand (van een ander)?

Manus: hand. Latijnse vertaling, zoals ik het geleerd heb tijdens mijn studie tot ‘radiodiagnostisch laborant’. Medisch, dus veel Latijn. De naam en de symboliek is altijd interessant voor mij gebleven. Zeker nu in ‘het werk’ wat ik doe. De mens gebruikt de hand of...

Lees meer

JA zeggen is eng.

“En... wat wil jij?” Ze beantwoordt de vraag met een wat verwarde blik. “Dat zeg ik toch net?” “Nee... je vertelde wat alle anderen om jou heen willen. De vraag was: Wat wil JIJ?” Ze wiebelt van haar linker- naar haar rechterbeen en draait de ring om haar linker...

Lees meer

Wie, wat, waar?

Onze agenda vind je hier. Met daarbij meteen ook de prijzen en voorwaarden. Lekker duidelijk.  Heb je nog vragen?  Dan mag je altijd even mailen!

Video

Kijk je liever naar onze filmpjes? Die vind je hier!

En stiekem hieronder ook al eentje 😉

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Piet Heinplein 6 2202NA Noordwijk aan zee
KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01