wil jij dat tingeltje van binnen weer ervaren?

Doen wat JIJ wil ?
 
Ja, graag!

Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb

en wat is het jammer dat dit niet standaard aangeboden word door Arbo of werkgever. Zoveel meer mensen zouden hiermee (sneller!) geholpen kunnen worden!

We hebben gelachen maar ik heb ook sinds lange tijd weer eens gehuild.

Dit heeft me een groot gevoel van opluchting en vrijheid gegeven.
Je mag er zijn en je mag je voelen zoals je je voelt.

Ik ben me nu meer bewust van mijn valkuilen

maar ook van wat ik ZELF graag wil. Dat uitspreken gaat steeds beter. Het fijne is dat jullie er steeds zijn als het nodig is!

Deze aanpak komt veel beter en sneller tot de kern van de problemen en geeft nuttige oplossingen.

Ik ben veel relaxter geworden en laat me niet meer zo snel gek maken. Daardoor kan ik beter tegen stress. Eerder nam ik alles veel persoonlijker op. Nu doe ik dat niet meer. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe en geniet nu meer op mijn werk.

De methode en intensiteit maakt dat er direct tot de kern gekomen wordt

Ik ben volledig uit mijn hoofd gehaald en ben gaan ervaren dat ik mag voelen en dat ik hiernaar mag luisteren. Die bewustwording zorgt ervoor dat ik eerder mijn grenzen aangeef en luister naar wat mijn lichaam van mij nodig heeft.

LEVEN.

Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

Niks meer wegstoppen, nooit meer bang zijn om te voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!

Het kan, door te Hervaren.

Te Ervaren, Delen en Doen. We doen het samen.

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je een driedubbel sterke ristretto naar binnen gooit. BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. De slagroom op … de koffie 😉

Het zoeken stopt hier en nu !

Al jouw antwoorden op al jouw vragen zijn direct te ervaren. Statement hè? Wij durven ‘m te maken. En te bewijzen!

Hoe? Door jou het te laten ervaren. Een ervaring is niet uit te leggen, alleen maar te beleven. Uitleg over het hoe en waarom brengt je in je hoofd en creëert alleen maar meer vragen. Wil je weten hoe? Kom het beleven en ervaren.

Welke vraag je ook hebt, het antwoord voor jou is er. Simpel, snel en direct toepasbaar. Relaxed hè? Bijna niet te geloven… en tóch is het zo.

Of je nu vragen hebt die gaan over je werk, je relatie(s), je kinderen, je voeding, je bedrijf, je hond, je avondeten of je schoenkleur.

Je hebt het antwoord, 100% zeker weten, bij je. Je hoeft niks te lezen, te snappen of iets nieuws te leren.

Hervaren, delen, doen!

Jouw leven. Jouw antwoorden. Het is nooit anders geweest. Al dacht je van wel. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. We zijn zó klaar met alle bullshit. Het is echt. Wij zijn echt. En jij kunt het. Echt.

Jouw antwoorden, jouw waarheid, jouw leven.

Doen? Mail of bel ons, wij zijn er. Voor jou .

 

 

Ons verhaal

Het is simpel. Leven. Voor ons, en voor jou ook.

We maken het zo vaak onnodig ingewikkeld… we vechten, willen veranderen, gaan op zoektocht naar onszelf. Terwijl alles er gewoonweg altijd al was. En is. Dat onder ogen zien en accepteren en ervaren wat er IS, ieder moment opnieuw?

Dat is wat wij anderen heel graag weer laten hervaren. Durven leven.

Weet je nog? Jij als klein mensje?

Niet nadenken, onbegrensd leven en alleen maar mogelijkheden zien. Je vrij voelen en alles aangaan als een nieuw avontuur. Je deed alleen maar dat, wat voor jou goed voelde. Dat klopte altijd, voor jou. Ervaring op doen, leren en (op) groeien. Lekker hè?

EN… Wat als je dat nu als groter mens weer gewoon zou kunnen? Tadaaaaa…. dat kan! Hervaren noemen wij dit.

Jouw innerlijk systeem heeft nog steeds diezelfde antwoorden voor jou. Op alle vragen waar jij nu mee ‘worstelt’ in plaats van speelt. Het weet alles wat voor jou klopt. Je hoeft maar te vertrouwen. Het weer te ervaren, zoals je vroeger onbezorgd deed. Voeten op de grond, hoofd in de wolken en je hart dat jou de weg leidt.

We zijn er niet om jou te ‘helen’. Je bent namelijk helemaal niet stuk! We helpen je alleen maar graag even op weg zodat je het je weer gaat herinneren. Jouw leven zoals jij het wilt inkleuren. Vrij, vol plezier en met liefde. Vooral voor jezelf. Het enige dat je hoeft te doen is alles wat er is te ervaren, delen met jezelf, je vrienden en/of familie en daarna alles wat jij wilt ook doen.

 

Ervaren, delen, doen. Dát is Hervaren.

Live hervaren

We bieden jou, je baas, je bedrijf, je organisatie, school of groep heel graag een hele dag Mens durf te leven op maat aan. Hervaren in het theater of een andere ruimte die past. Je kunt het dan helemaal zelf, aan den lijve, meemaken. Heel veel Kwartjes, inzichten, verhalen, muziek, cabaret, met een lach… en misschien zelfs een traan! Iets voor jou/jullie? Neem contact op en we maken een afspraak om langs te komen voor een vrijblijvende kennismaking!

“Het is geweldig, ik denk dat iedereen dit gewoon mee ‘MOET’ maken!”

Wat zeggen anderen?

 

We laten heel graag de mensen aan het woord die het al Hervaren hebben. Meer ‘reclame’ hebben we niet nodig en willen we ook niet maken namelijk.

Er worden dingen genoemd als ‘thuis komen’, ‘een roadtrip naar jezelf’, ‘die twee van Kwartjes, die weten wel wat ze doen’, ‘wat ben jij een ongelooflijke eikel!’, ‘ze prikken dwars door alles heen’ en ‘ontwapenend’.

Nou ja… lees zelf maar.

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Mindset: Hyperdehype hoeraaaa

Wij blijven er in trappen. De truc van ons hoofd. Ook al is het anders en mooier verpakt, het kado is iedere keer hetzelfde. "Denk niet aan de roze olifant". Tadaaaa denken. "Denk happy de peppie positief" tadaaaa denken. "Mindset is alles" tadaaaa denken Allerlei...

Lees meer

Uitbrander

  Twaalf dagen 'zit' hij nu thuis. Na een, door de baas verplicht gesteld, bezoekje aan de huisarts waarbij het woord uiteindelijk viel, was het duidelijk. Burnout. Hij mocht meteen door naar huis om uit te gaan rusten. Tijd te nemen. Bij te tanken. Te niksen. Hoe...

Lees meer

Kaal

De muren grauw Grijzig Met vlekken Van wat er ook maar Tegen de muren is Blijven plakken Na het gooien   De vloer Leeg In de hoek een matras Op de grond Zonder kussen Zonder laken Hard plastic   Afgesmeerde plekken Waar ooit De pijp van De waterleiding zat De wasbak...

Lees meer

Het tingeltje vertrouwen

“Ze hebben hem gevonden.” Ik voel nòg de opluchting bij het horen van die zin. Tot er vrij snel achteraan kwam: “Hij leeft niet meer. Hij is er zelf uit gestapt.” Het voelde alsof de grond onder mijn voeten weg zakte. Ik had er geen seconde bij stil gestaan dat het...

Lees meer

DE oplossing voor de zorg? Laat mensen hun gang gaan!

Letterlijk. De mens wil er voor elkaar zijn. Zorgen, helpen en voedend bijdragen aan het belang van de groep. De basis voor de mens: leven. Om elkaar in leven te houden bezit ieder mens kwaliteiten, talenten, gaven. Er is niets meer te doen dan die in te zetten. Wij...

Lees meer

Echt stoer!

    "Ik heb het gewoon tegen haar gezegd, hoe ik me voelde.En dat voelde GOED!!" Hij kijkt trots. Eindelijk merkt hij zelf wat het voor hem doet. Delen wat je ervaart. Hij stopte het lange tijd weg. Rennen, vliegen, puinruimen en vooral blijven staan. Blij-ven staan....

Lees meer

Wie, wat, waar?

Onze agenda vind je hier. Met daarbij meteen ook de prijzen en voorwaarden. Lekker duidelijk.  Heb je nog vragen?  Dan mag je altijd even mailen!

Video

Kijk je liever naar onze filmpjes? Die vind je hier!

En stiekem hieronder ook al eentje 😉

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Boulevard 118  2225HC  Katwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01