De enige reclame die we graag maken:

Wij zijn Naath en Jeroen. Wie ben jij? Serieus. Wie BEN jij ECHT?

 

“Jij weet van binnen zelf heel goed wie je bent en wat je wil.
Dát weer HERVAREN: Dáár begeleiden we je graag bij.
Welkom thuis. Bij jezelf.”
 

Iedere dag sta je op. Doe je wat je altijd doet. Omdat het zo hoort. Je het geleerd hebt. Je zo geworden bent. Omdat anderen vinden dat het zo moet. Of je nou begeleider, bakker, manager of coach bent. Er zijn kaders, afspraken, regels en verwachtingen en dat is prima. Het geeft meestal  een gevoel van veiligheid en zekerheid.

Totdat.

Er iets in jou ‘zegt’ dat ‘het’ niet meer klopt. Je de dingen automatisch doet terwijl het eigenlijk niet meer past. Je weet ergens wel wat je het liefst zou willen. Alleen niet hoe, dus doe je het (nog) niet.

Wij deden het zelf ook lange tijd zo. TomTom aan en gaan. Niet willen of hoeven nadenken en toch tegelijk drukte in ons hoofd ervaren. Niet voelen en tegelijk misselijk en beroerd worden als het niet klopte. Maar gewoon klakkeloos doen. Terwijl het niet paste, er geen flow was in wat we deden en we niet deelden wat we écht wilden.

Een paar jaar geleden waren daar ineens de antwoorden. Daarvoor bleken maar drie vragen nodig: Klopt het? Is het simpel? Wat willen WIJ?

Meer en meer kwam centraal te staan: ervaren, delen, doen! En dus checkten we steeds weer:  Delen we wat we echt ervaren? En doen we dan ook écht wat we ervaren en delen?

Wij ontdekten wat de antwoorden op de drie vragen en het ervaren, delen en doen ons brachten;  in totale vrijheid, vol (zelf)liefde en in puur geluk LEVEN.

Niet alleen bij onszelf kunnen wij dit. Ook bij anderen pikken we direct op of het klopt wat ze laten zien. Als een soort transistor-radiootjes richten we onze antennes en als we anderen horen en zien, voelen en weten we het direct. Of het ‘klopt’ wat ze doen of niet. Of wat ze zeggen en doen matcht met wat ze ervaren. Of alles wat ze doen ook stroomt, het zuiver is en simpel. Als alles opgelijnd is gaat LEVEN als vanzelf. Of je nou die manager, postbezorger of juf bent. Het geldt altijd.

Wij noemen wat we doen ‘Hervaren’. Omdat je opnieuw gaat ervaren wat natuurlijk voor jou is, wat je energie geeft en wat jou doet stralen. Het laat je opnieuw ervaren WIE jij ECHT bent! En van daaruit kun jij alles doen wat jij wilt.

Authentiek, energiek en natuurlijk uniek JOUW leven LEVEN!

 

(H)ervaren? Stuur ons een berichtje en we overleggen hoe ook jij snel weer jouw eigen leven kunt gaan leiden.

Bellen mag ook: 0652374793 (Jeroen) of 0650870178 (Naath)

 

 Hieronder hebben we alvast even alle mogelijkheden op een rijtje gezet. Hándig!!