klaar met alle bullshit?

Mogen jouw Kwartjes nou eindelijk eens vallen?
Ja. Het is tijd. Voor mij.

Stop nou gewoon eens met dat gedraaikont.

Je weet allang wat je wil!

Of je nou te maken hebt met een burnout, je werk dat (te?)veel van je vraagt, vragen over je gezondheid,

opvoeding, organisatie, de toekomst of ‘de liefde’… Je weet het al!

LEVEN: het kan echt zoveel simpeler! Zonder schuldgevoel, helemaal vanuit JOUzelf en vooral: vanuit je gevoel!

Kom het maar Hervaren. Jouw eigen antwoorden. We zijn er voor je.

“Geen eindeloos gedoe, geen bullshit, maskers af. Klopt allemaal, maar wauw, ze komen wel binnen! In no time overal doorheen geprikt, naar de kern. En daarna vooruit. Jouw tempo en ze laten je niet los, hoe erg je ook je best doet. Ze kunnen je zo goed aanvoelen en met je meegaan, mee deinen. Ze luisteren, zwijgen, prikkelen, irriteren, lachen, laten je weglopen en weer terugkomen. Zijn bloedeerlijk en oprecht. Maar altijd met jouw doel in gedachten.
Jeroen is ijzersterk in overal doorheen knallen. Heel bijzonder hoe rustig en effectief hij dat doet. Ik heb wat op hem gescholden in mijn hoofd en af en toe hardop. Maar dat maakt Jeroen niet veel uit. Zolang het maar oprecht is.
Naath is er gewoon, lief, observerend, helder, geen woord teveel maar precies genoeg en altijd zichzelf. De meditaties van Naath zijn gewoon top! Alles bij elkaar ben ik blij dat ik de stap gezet heb om mijn kwartjes te laten vallen.”

Maartje

SEH verpleegkundige , Maartje Jewels

LEVEN.

Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

Niks meer wegstoppen, nooit meer bang zijn om te voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!

Het kan, door te Hervaren.

Te Ervaren, Delen en Doen. We doen het samen.

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je met je blote voetjes in het ijswater stapt (Spoiler-alert:… dat gebeurt soms ook echt 😉 ). BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. Vrij, helemaal zoals jij voelt dat goed is.

Jeroen en Naath zijn er altijd.

 

“Door de begeleiding van kwartjes heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en valkuilen, maar lukte het vooral weer om te durven voelen. Daarnaast waren er fijne meditaties en was er alle ruimte en tijd voor mij als mens. Alles mocht er zijn, zonder oordeel; verdriet, wanhoop, boosheid, chaos, maar ook humor en heerlijk kunnen lachen. Het voelde erg veilig en vertrouwd.

Het vertrouwen in mezelf is steeds groter geworden, ik herken mijn valkuilen, mijn grenzen, ik weet wanneer ik om mezelf moet denken en even een stap terug moet doen of de natuur nodig heb om weer meer in balans te komen. Fijn om vertrouwen en kracht te voelen om te durven leven, met alle plussen en minnen.

 

Bij kwartjes ben je niet alleen. Jeroen en Naath zijn er altijd, tenminste zo voelt het, de verbinding blijft, er is ruimte om te blijven delen met ze, een luisterend oor, een hart onder de riem, alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Het heeft zeker bijgedragen aan wie ik ben, wat ik kan, aan het zelfvertrouwen en het plezier in mijn huidige werkzaamheden, maar vooral het vertrouwen en lef om voor mezelf te kiezen en voluit te durven en kunnen leven”.

Joyce

Paardencoach en Rouwbegeleider

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Magie delen

Heb jij ook van die momenten waarop iets zó grappig is dat je bijna in je broek piest van het lachen? En overkomt het jou dan ook dat als je probeert dat te delen met iemand anders die ander er helemaal niks van snapt, of zelfs: niks aan vindt? Mij gebeurt dat dus...

Lees meer

Therapie

Deze stond op de scheurkalender. Ik moest er om lachen. Maar... het raakte ook iets merkte ik. Want... ook ik ben er gevoelig voor. Vluchten in suiker, mezelf niet kunnen afremmen qua drinken, kopen (hetzelfde shirtje in 3 kleuren) en als ik een casino binnen loop...

Lees meer

Schoorsteenvegen

Niemand gaat voor zijn of haar lol een potje zitten huilen. Verdriet, ellende, pijn, er is echt helemaal niks leuks aan. Dus wat doen we vaak? Wegduwen. Vechten. Vooral ontkennen en niet toelaten. Afleiding zoeken, dempen: ook een manier om eronder uit te komen....

Lees meer

Verwonderen

Weet je nog wat jij als kind leuk vond? Je je verwonderde? Geen gedoe, geen gezeur en lekker vrij. Hoewel... school had natuurlijk eigen regeltjes, net als de spelletjes die buiten gespeeld werden en er werd meestal wel even over straat geroepen dat je nu toch écht...

Lees meer

Ochtendritueel

Mijn wangen voelen rood. "Iedere dag?" Het komt er hakkelend uit. Ze knikt. "Ja echt! Heerlijk is het!" Ik geloof haar echt. Maar ik zou het zelf nóóit doen. Enerzijds omdat ik het niet kan opbrengen, anderzijds omdat ik liever andere dingen doe om 5 uur 's ochtends....

Lees meer

Zo zijn

Geef maar toe. Jij zegt het vast ook wel eens. "Zo ben ik nou eenmaal". We horen het geregeld. En daarmee wordt eigenlijk direct ook gezegd: "Ik kan niet veranderen... dus de ander moet zich maar aanpassen!" Als je zelf namelijk niets kunt doen aan hoe, wie of wat je...

Lees meer

Video

Jeroen legt je in een kwart(iert)je van jouw tijd uit wat we nou precies doen!

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Boulevard 118  2225HC  Katwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01