in twee dagen weet jij wat je wilt.

Gun jezelf die Reset.
Neem meteen contact op

In twee dagen of een kort 1-op-1 traject weet je het.

 

Hoe je verder wil. Wie je ‘ook alweer bent’. Samen, of alleen. De 2-daagse is er voor stellen die zichzelf en elkaar weer (leuk) willen gaan vinden. Het kan ook los van een relatie, in een groepje met maximaal drie anderen. Of je komt eens per week (4 keer in totaal) voor een intensief  1-op-1-traject!. Je krijgt gegarandeerd de antwoorden waar je naar zoekt. Om daarna weer als herboren naar jezelf, je leven, èn de ander te kunen kijken.

 

Weten hoe? Zelf ervaren? Kom maar naar Katwijk. Het strand ligt voor de deur. De zee ook, uiteraard. Het mooie? Je kunt je hier niet verstoppen, je kunt niet schuilen achter de oude vertrouwde muurtjes en maskers. Tadaa! Daar ben je dan. Je gaat jezelf en de ander zien zoals je dat nog niet eerder deed.

Als je het, samen met ons, aan gaat, zul je zien dat het echt allemaal niet zo spannend is als je hoofd je zo graag wil laten geloven. Het is zelfs simpel. Echt.

Je gaat jezelf en de ander weer zien, los van al die vastgedraaide patronen. Leren hoe je op een volwassen, gelijkwaardige en onvoorwaardelijke manier kunt (samen)leven. Ervaren wat er is, dán delen,  dán doen. Een verfrissende (zee-) wind door je leven of je relatie!

Jouw en jullie leven wacht. Ook als dat nu nog even niet zo lijkt. Wij laten het je Hervaren. Ga je mee?

We laten Kwartjes vallen.

Maar jou nooit!

 

Leven is eigenlijk best simpel.  Aandacht hebben voor wat er is. En dat dan ook nog eens accepteren. Of je nou uit je hemd waait of natte broekspijpen krijgt. En ja, ook als je ziek thuis zit, je relatie op de klippen dreigt te lopen of jij het even niet meer ziet zitten. We helpen je het weer helder te gaan zien. Het te voelen. Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

 

Alles toelaten, gewoon weer durven voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!  Vrij, puur èn rauw Leven. Wij laten het je, met behulp van de zee (die heeft pas ècht overal schijt aan!), het strand, de wind, de wolken, de zon en de regen, in twee dagen zelf Hervaren. 

 

 

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je met je blote voetjes in het ijswater stapt (Spoiler-alert:… dat gebeurt soms ook echt 😉 ). BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder de ander ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. Vrij, helemaal zoals jij voelt dat goed is. Ook samen, ìn je relatie!

Ervaringen van anderen

Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.

Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan, ze zijn enorm flexibel en liefdevol. Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.

De inzichten welke “ik” er achter het stuur zit en ook zien en/of merken welke er bij je partner achter het stuur zit(ten) helpen enorm bij de bewustwording. Maar ook hoe we er in het dagelijks leven met humor mee om kunnen gaan: “schat, mag ik “jou” weer achter het stuur!” (ipv de denker/perfectionist).

De geleide meditaties/visualisaties van Nathalie zijn niet in woorden te vatten….wauw! Wat een belevenis.

Wij hebben enorm genoten om van de gelegenheid en ruimte gebruik te maken om ons “terug” te trekken en quality time samen te hebben en al hetgene wat we tijdens de 2daagse hebben ervaren samen te bespreken.

Jeroen en Nathalie hebben enorm veel kennis op verschillende gebieden, en deze kennis hebben ze doorvoeld/doorleefd en ze geven je echt de kennis door in beleving!

Wendy en Walter

Geen eindeloos gedoe, geen bullshit, maskers af. Klopt allemaal, maar wauw, ze komen wel binnen! In no time overal doorheen geprikt, naar de kern. En daarna vooruit. Jouw tempo en ze laten je niet los, hoe erg je ook je best doet.

Ze kunnen je zo goed aanvoelen en met je meegaan, mee deinen. Ze luisteren, zwijgen, prikkelen, irriteren, lachen, laten je weglopen en weer terugkomen. Zijn bloedeerlijk en oprecht. Maar altijd met jouw doel in gedachten.

Jeroen is ijzersterk in overal doorheen knallen. Heel bijzonder hoe rustig en effectief hij dat doet. Ik heb wat op hem gescholden in mijn hoofd en af en toe hardop. Maar dat maakt Jeroen niet veel uit. Zolang het maar oprecht is.

Naath is er gewoon, lief, observerend, helder, geen woord teveel maar precies genoeg en altijd zichzelf. De meditaties van Naath zijn gewoon top! Alles bij elkaar ben ik blij dat ik de stap gezet heb om mijn kwartjes te laten vallen.

Maartje

Door de begeleiding van kwartjes heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en valkuilen, maar lukte het vooral weer om te durven voelen.

Daarnaast waren er fijne meditaties en was er alle ruimte en tijd voor mij als mens. Alles mocht er zijn, zonder oordeel; verdriet, wanhoop, boosheid, chaos, maar ook humor en heerlijk kunnen lachen. Het voelde erg veilig en vertrouwd.

Het vertrouwen in mezelf is steeds groter geworden, ik herken mijn valkuilen, mijn grenzen, ik weet wanneer ik om mezelf moet denken en even een stap terug moet doen of de natuur nodig heb om weer meer in balans te komen. Fijn om vertrouwen en kracht te voelen om te durven leven, met alle plussen en minnen.

 

Bij kwartjes ben je niet alleen. Jeroen en Naath zijn er altijd, tenminste zo voelt het, de verbinding blijft, er is ruimte om te blijven delen met ze, een luisterend oor, een hart onder de riem, alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Het heeft zeker bijgedragen aan wie ik ben, wat ik kan, aan het zelfvertrouwen en het plezier in mijn huidige werkzaamheden, maar vooral het vertrouwen en lef om voor mezelf te kiezen en voluit te durven en kunnen leven.

Joyce

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Wat er ècht gebeurt als je uit je comfortzone stapt.

    Stap uit je comfortzone zeiden ze. Daar gebeurt de magie zeiden ze.   Dus ik heb een klein onderzoekje gedaan en ben op zoek gegaan naar DE (beloofde) magie.   Ik heb de ventilator die ik speciaal voor dit soort bloedhete nachten had aangeschaft van het balkon...

Lees meer

Relatie-shit?

Het is fijn. Een onvoorwaardelijke, gelijkwaardige, liefdevolle relatie waarin je nog vlinders voelt als de ander binnenstapt en geregeld in je broek kunt piesen van het lachen. We gunnen het écht iedereen. Ben je dat gevoel nou even kwijt? En wil je heel graag een...

Lees meer

Is dit het nou?

Man, huis, kinderen, hond, twee vakanties per jaar, leuke baan. Ja. Blijkbaar is dit het dan. Ben je gelukkig? Mwah. Het zou natuurlijk wel moeten. Niks te klagen. Alles loopt zoals het moet. Hypotheek is geregeld, levensverzekering en pensioen ook en de kids gaan...

Lees meer

Tandenpoetsen 2.0

Maanden-, zoniet jarenlang was het een discussie. De borsteltjes-wissel op de elektrische tandenborstels. Wij poetsen zelf, op aanraden van de mondhygiënist (brrr) elektrisch. Wordt het beter schoon van, schijnt. De kids wilden ook graag elektrisch poetsen. Maar om...

Lees meer

Pauze… dat is pas hard werken.

Ik begin eerst met een vraag: wat wil jij? Zeg eens eerlijk... hoe snel plak je er nu een werkwoord aan? Een woord waarmee je direct aan het werk 'moet'. Of denk je nu zelfs direct aan je werk als 'context' voor deze vraag? Of je gezin. Doen doen doen... continue...

Lees meer

Jouw mening? Lekker belangrijk!

  Natuurlijk doe ik het zelf ook. Ergens iets van vinden. Een mening hebben. Over slecht ingeparkeerde auto’s, te hard rijdende motoren, hondeneigenaren die hun shit níet opruimen... Ik hoor mezelf geregeld hardop een opmerking in die richting maken. Gelukkig mág...

Lees meer

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Boulevard 118  2225HC  Katwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01

 

1
×
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Bel meteen even!