Hier mag je echt, altijd zijn

En nou ja... Blijk je toch zomaar een leukerd te zijn!
Dát wil ik mee maken!

Genoeg van alle bullshit en smoesjes? Klaar om te leven?

 

Kom maar naar Katwijk. Strand ligt voor de deur. Zee ook, uiteraard. Het mooie? Je kunt je hier niet verstoppen, je kunt niet schuilen achter de oude vertrouwde muurtjes en maskers. Tadaa! Daar ben je dan.
 
Tegelijkertijd is dat vast ook spannend. Eng misschien zelfs. Als je het, samen met ons, aan gaat, zul je zien dat het echt mee valt. Ja, het waait. Of het zand-stormt. En het water is misschien koud of het zand te heet. En je voelt je gewoon grrrr zonder dat je snapt waarom. Maar weet je?
 
Het is er allemaal toch al. Het (samen!) aankijken maakt het meteen behapbaar. Simpel. Het maakt dat je gaat accepteren dat het leven soms klote is. En tegelijkertijd ga je weer zien hoe leuk het kan zijn. Want dat dat zo is, dat zie je pas als je het door hebt (met dank aan dhr. Cruijff).
 
Hoe? Door het eerst maar eens te ervaren (misschien zelfs weer ècht te voelen…), dán delen,  dán doen. Je leven wacht. Ook als dat nu nog even niet zo lijkt. Wij laten het je Hervaren. Ga je mee?

We laten Kwartjes vallen.

Maar jou nooit!

 

Leven is eigenlijk best simpel.  Aandacht hebben voor wat er is. En dat dan ook nog eens accepteren. Of je nou uit je hemd waait of natte broekspijpen krijgt. En ja, ook als je ziek thuis zit, je relatie op de klippen dreigt te lopen of jij het even niet meer ziet zitten. We helpen je het weer helder te gaan zien. Het te voelen. Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

 

Alles toelaten, gewoon weer durven voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!  Vrij, puur èn rauw Leven. Wij laten het je, met behulp van de zee (die heeft pas ècht overal schijt aan!), het strand, de wind, de wolken, de zon en de regen, zelf Hervaren. 

 

 

 

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je met je blote voetjes in het ijswater stapt (Spoiler-alert:… dat gebeurt soms ook echt 😉 ). BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. Vrij, helemaal zoals jij voelt dat goed is.

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

De race van je leven… Remmen!

Dat vraagt waarschijnlijk om wat context. Snap ik, komt ie.   Wij racen dagelijks door ons bestaan. Snel sneller snelst. Als een echte Max over het circuit. Het vraagt dat wij scherp zijn en zeker blijven. Vaak met de dag scherper moeten zijn. Adrenaline aan en...

Lees meer

‘Volwassen’

Ze wil op reis. Naar Orlando, Kissimmee of... Parijs. Het lijkt een vreemde combi, zo op het eerste gezicht. Ze vindt Parijs 'de shizzle'. De Eiffeltoren is haar favoriet. Daar zijn de mooiste films, waarvan ze er een aantal al minstens twaalf keer heeft gezien,...

Lees meer

Beste zorg, gooi je wond eens open

Heel de wond door minder zorgen. "Het gaat slecht in de zorg". Ja, een eenzijdig statement maar ik maak het punt bewust. Er moet iets veranderen, dat is wel helder. Duizenden vacatures, een hoog ziekteverzuim, torenhoge kosten en bovenop dit alles een verdere leegloop...

Lees meer

Springen

Het stroomt. In mij. En uit mij. En nee... voor de beelddenkers out there... alleen maar uit mijn ogen. Tranen. Van ontroering, onvoorwaardelijke liefde, oud verdriet...en ja... het feit dat 'Shallow' aanstaat werkt ook mee. Ik voel me klein. En daar hoort iets ouds...

Lees meer

Baksteen

Ze bleef het doen. Regelen. Jongleren. Zorgen voor anderen. Doen alsof het goed gaat. Tot de baksteen kwam. Het begon met een kiezeltje. Pok... tegen haar hoofd. Joehoe... doe eens even kalm aan joh! Ze negeerde hem. Er was nog zoveel te doen. Door! Hup! Na het...

Lees meer

Ervaringen van anderen

“Door de begeleiding van kwartjes heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en valkuilen, maar lukte het vooral weer om te durven voelen. Daarnaast waren er fijne meditaties en was er alle ruimte en tijd voor mij als mens. Alles mocht er zijn, zonder oordeel; verdriet, wanhoop, boosheid, chaos, maar ook humor en heerlijk kunnen lachen. Het voelde erg veilig en vertrouwd.

Het vertrouwen in mezelf is steeds groter geworden, ik herken mijn valkuilen, mijn grenzen, ik weet wanneer ik om mezelf moet denken en even een stap terug moet doen of de natuur nodig heb om weer meer in balans te komen. Fijn om vertrouwen en kracht te voelen om te durven leven, met alle plussen en minnen.

 

Bij kwartjes ben je niet alleen. Jeroen en Naath zijn er altijd, tenminste zo voelt het, de verbinding blijft, er is ruimte om te blijven delen met ze, een luisterend oor, een hart onder de riem, alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Het heeft zeker bijgedragen aan wie ik ben, wat ik kan, aan het zelfvertrouwen en het plezier in mijn huidige werkzaamheden, maar vooral het vertrouwen en lef om voor mezelf te kiezen en voluit te durven en kunnen leven”.

Joyce

Paardencoach en Rouwbegeleider

“Geen eindeloos gedoe, geen bullshit, maskers af. Klopt allemaal, maar wauw, ze komen wel binnen! In no time overal doorheen geprikt, naar de kern. En daarna vooruit. Jouw tempo en ze laten je niet los, hoe erg je ook je best doet.

Ze kunnen je zo goed aanvoelen en met je meegaan, mee deinen. Ze luisteren, zwijgen, prikkelen, irriteren, lachen, laten je weglopen en weer terugkomen. Zijn bloedeerlijk en oprecht. Maar altijd met jouw doel in gedachten.

Jeroen is ijzersterk in overal doorheen knallen. Heel bijzonder hoe rustig en effectief hij dat doet. Ik heb wat op hem gescholden in mijn hoofd en af en toe hardop. Maar dat maakt Jeroen niet veel uit. Zolang het maar oprecht is.

Naath is er gewoon, lief, observerend, helder, geen woord teveel maar precies genoeg en altijd zichzelf. De meditaties van Naath zijn gewoon top! Alles bij elkaar ben ik blij dat ik de stap gezet heb om mijn kwartjes te laten vallen.”

Maartje

SEH verpleegkundige , Maartje Jewels

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Boulevard 118  2225HC  Katwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01

 

1
×
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!