Bij kwartjes mag je zijn

Hervaren?

 

Ja, ik wil thuis zijn. bij mezelf.

Het zoeken stopt hier en nu !

 

Al jouw antwoorden op al jouw vragen zijn direct te ervaren. Statement hè? Wij durven ‘m te maken. En te bewijzen!

Hoe? Door jou het te laten ervaren. Een ervaring is niet uit te leggen, alleen maar te beleven. Uitleg over het hoe en waarom brengt je in je hoofd en creëert alleen maar meer vragen. Wil je weten hoe? Kom het beleven en ervaren.

Welke vraag je ook hebt, het antwoord voor jou is er. Simpel, snel en direct toepasbaar. Relaxed hè? Bijna niet te geloven… en tóch is het zo.

Of je nu vragen hebt die gaan over je werk, je relatie(s), je kinderen, je voeding, je bedrijf, je hond, je avondeten of je schoenkleur.

Je hebt het antwoord, 100% zeker weten, bij je. Je hoeft niks te lezen, te snappen of iets nieuws te leren.

Hervaren, delen, doen!

Jouw leven. Jouw antwoorden. Het is nooit anders geweest. Al dacht je van wel. Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. We zijn zó klaar met alle bullshit. Het is echt. Wij zijn echt. En jij kunt het. Echt.

Jouw antwoorden, jouw waarheid, jouw leven.

Doen? Mail of bel ons, wij zijn er. Voor jou .

 

 

Ons verhaal

Het is simpel. Leven. Voor ons, en voor jou ook.

We maken het zo vaak onnodig ingewikkeld… we vechten, willen veranderen, gaan op zoektocht naar onszelf. Terwijl alles er gewoonweg altijd al was. En is. Dat onder ogen zien en accepteren en ervaren wat er IS, ieder moment opnieuw?

Dat is wat wij anderen heel graag weer laten hervaren. Durven leven.

Weet je nog? Jij als klein mensje?

Niet nadenken, onbegrensd leven en alleen maar mogelijkheden zien. Je vrij voelen en alles aangaan als een nieuw avontuur. Je deed alleen maar dat, wat voor jou goed voelde. Dat klopte altijd, voor jou. Ervaring op doen, leren en (op) groeien. Lekker hè?

EN… Wat als je dat nu als groter mens weer gewoon zou kunnen? Tadaaaaa…. dat kan! Hervaren noemen wij dit.

Jouw innerlijk systeem heeft nog steeds diezelfde antwoorden voor jou. Op alle vragen waar jij nu mee ‘worstelt’ in plaats van speelt. Het weet alles wat voor jou klopt. Je hoeft maar te vertrouwen. Het weer te ervaren, zoals je vroeger onbezorgd deed. Voeten op de grond, hoofd in de wolken en je hart dat jou de weg leidt.

We zijn er niet om jou te ‘helen’. Je bent namelijk helemaal niet stuk! We helpen je alleen maar graag even op weg zodat je het je weer gaat herinneren. Jouw leven zoals jij het wilt inkleuren. Vrij, vol plezier en met liefde. Vooral voor jezelf. Het enige dat je hoeft te doen is alles wat er is te ervaren, delen met jezelf, je vrienden en/of familie en daarna alles wat jij wilt ook doen.

 

Ervaren, delen, doen. Dát is Hervaren.

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je een driedubbel sterke ristretto naar binnen gooit. BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder anderen ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. De slagroom op … de koffie 😉

Live hervaren

12 oktober. Een hele dag Mens durf te leven LIVE! Hervaren in het theater. Je bent welkom in Theater Hof 88 in Almelo, waar je het helemaal zelf, aan den lijve, kunt meemaken.

Wat zeggen anderen?

 

We laten heel graag de mensen aan het woord die het al Hervaren hebben. Meer ‘reclame’ hebben we niet nodig en willen we ook niet maken namelijk.

Er worden dingen genoemd als ‘thuis komen’, ‘een roadtrip naar jezelf’, ‘die twee van Kwartjes, die weten wel wat ze doen’, ‘wat ben jij een ongelooflijke eikel!’, ‘ze prikken dwars door alles heen’ en ‘ontwapenend’.

Nou ja… lees zelf maar.

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Nuchtere Tukkers

    De afgelopen weken vroeg ik geregeld aan oud-collega’s, vrienden en de rest van mijn Twentse ‘netwerk’ of ze zin en tijd hadden om naar onze Theaterdag te komen. Speciaal voor hen besloten we maanden terug die dag in een theater in Almelo te houden, zodat al die...

Lees meer

De wereld in een keer op zijn kop. Of niet?

  “Ik vind het zo’n vreselijk idee dat ze straks een ander heeft... dat gaat vást en zeker gebeuren. En hoewel ik echt niet meer met haar verder wil doet dat idee me zo’n pijn. Dat ik ingeruild wordt en de kinderen er een andere man bij krijgen als vader.” Zijn ogen...

Lees meer

Ontwapenen

  Hoeveel muurtjes, maskertjes, mitsen-en-maren en maniertjes heb jij tot nu toe opgebouwd? Ter bescherming en afscherming, lekker ‘veilig’, afwerend, ontkennend en inmiddels misschien helemaal voelend als niet meer passend, nep, onecht, niet-jij? Misschien voelt het...

Lees meer

Sssstttil van…

Van de week deelde ik op Facebook een soort samenvatting van één vandaag, waarin het ging over mensen die filmpjes en foto’s maken direct tijdens of na een (dodelijk) ongeval. En dan hebben we het dus niet over de technische recherche of zo, nee... dat doen ‘normale’...

Lees meer

Zorg voor jezelf en wees er voor een ander.

Ik hoorde mijzelf deze zin van de week thuis een paar keer delen. Eerlijk gezegd, ik vond en vind het een wijsheid. Ik maak hem graag eigen. Eerlijk gezegd mag ik er nog zeker meer ervaring in op doen. Als het om uitdagende ervaringen in het leven gaat, dan is dat...

Lees meer

Komkommertijd

    Veel mensen noemen de periode waarin we nu zitten: ‘komkommertijd’. Weinig tot geen nieuws, vakantie, ‘lekker weg’ en vooral niet teveel doen. Bijkomen, luieren, ontspannen.   Ik geloof echt dat het voor de meeste mensen zo is. De laatste weken van juli en de...

Lees meer

Wie, wat, waar?

Onze agenda vind je hier. Met daarbij meteen ook de prijzen en voorwaarden. Lekker duidelijk.  Heb je nog vragen?  Dan mag je altijd even mailen!

Video

Kijk je liever naar onze filmpjes? Die vind je hier!

En stiekem hieronder ook al eentje 😉

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Piet Heinplein 6 2202NA Noordwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01