we laten kleine en grote kwartjes vallen

Maar jou nooit. Neem meteen contact op

Of je nou een kleine schop onder je kont nodig hebt of je Leven eens rigoureus aan wil kijken…

 

Het kan allemaal. Van heel laagdrempelig zandkastelen bouwen en strand (of bos!) wandelingen maken tot intensieve 1-op-1-trajecten en twee hele dagen achter elkaar de diepte in. Ook een gratis koffiedate in Katwijk of Enschede of Kwartjes bij jou thuis zijn op een vrijblijvende manier te ervaren.

De natuur (strand en de zee, of bos en hei) spelen altijd een belangrijke rol. Want we weten inmiddels: iedereen die mee gaat de natuur in ervaart het. Wat nu ècht belangrijk is. Wat ze het aller- állerliefste willen.

Wij zijn er voor iedereen die eindelijk eens klaar is met zoeken. Die klaar is met al die bullshit. We geven je gegarandeerd de antwoorden waar je naar zoekt. Om daarna weer als herboren naar jezelf en je leven te kunnen kijken.

Kleine Kwartjes

Koffiedate
Strandwandeling
Mens durf te leven kennismaking
Zandkastelen bouwen

Grote Kwartjes

2-daagse
Relatie-2-daagse
1-op-1-traject
Theaterdag

Kwartjes in Twente

Terug naar je natuur
Theaterdag
Koffiedate
1-op-1 traject

Kwartjes op het werk

Workshop
Theaterdag
Consultatie
Coaching on the job

 

Zelf ervaren? Kom maar naar Katwijk. Of Enschede.

 

In Katwijk ligt het strand pal voor de deur. De zee ook, uiteraard. Het mooie? Je kunt je hier niet verstoppen, je kunt niet schuilen achter de oude vertrouwde muurtjes en maskers. Tadaa! Daar ben je dan. Je gaat jezelf zien zoals je dat nog niet eerder deed.

In Enschede nemen we je óók graag mee naar buiten. Naar bos, park, of hei: het is er allemaal te vinden. Iets meer verstopplekjes, maar wij zorgen wel dat je jezelf tegen gaat komen 😉

Als je het, samen met ons, aan gaat, zul je zien dat het echt allemaal niet zo spannend is als je hoofd je zo graag wil laten geloven. Het is zelfs simpel. Echt.

Je gaat ervaren hoe je uit die eeuwige cirkel kunt stappen. Ervaren wat er is, dán delen, dán doen. Een verfrissende (zee-) wind door je leven!
Je leven wacht. Ook als dat nu nog even niet zo lijkt. Wij laten het je ervaren. Ga je mee?

We komen trouwens óók graag naar je werk! Met een inspirerende workshop of een hele Theaterdag!

Mail maar!

Leven is eigenlijk best simpel.

 

  Aandacht hebben voor wat er is. En dat dan ook nog eens accepteren. Of je nou uit je hemd waait of natte broekspijpen krijgt. En ja, ook als je ziek thuis zit, je relatie op de klippen dreigt te lopen of jij het even niet meer ziet zitten. We helpen je het weer helder te gaan zien. Het te voelen. Met álles wat daarbij hoort. Lol èn verdriet. Licht èn donker. Alles mag er zijn.

 

Alles toelaten, gewoon weer durven voelen, remmen los, maskers af en GÁÁN!  Vrij, puur èn rauw Leven. Wij laten het je, met behulp van de zee (die heeft pas ècht overal schijt aan!), het strand, de wind, de wolken, de zon en de regen, in twee dagen zelf Hervaren. 

 

 

Ervaren

Stilstaan. Je bewust zijn van wat er NU, op dit moment is. Mooi en lelijk. Licht èn zwart. Alles wat bij jou hoort: Ervaren. Via je zintuigen. Voelen… dat is de basis. Jeroen helpt je hierbij. Omdat hij direct door de Bullshit heen prikt en weet of wat jij zegt, klopt. Alles wordt in een keer glashelder. Alsof je met je blote voetjes in het ijswater stapt (Spoiler-alert:… dat gebeurt soms ook echt 😉 ). BAF. Aangenaam. Ontmoet: JIJ!

delen

JIJ gaat delen wat er in je gebeurt. Met jezelf en met de ander. Je ontdekt dat jouw wereld soms nog super-vast zit aan anderen. Alsof ze jouw blik een beetje vertroebelen. Wat als alles kan, en alles mag? Wat als je jezelf ècht op de eerste plek durft te zetten? Zonder de ander ‘tekort’ te doen. Delen. Puur wat JIJ ervaart en wil. Spannend? Ja. Maar man-o-man wat er dán gebeurt…!

doen

Als je ervaart en deelt, dan weet je vaak zelf al wat ‘de volgende stap’ is. Actie! In de benen. Creëeren. Hoe? Wat? Waar? Naath is er. Voor de handreikingen, tools, en schoppen onder je kont. Zij ziet jou en leeft met je mee. Zodat jij nu ècht gaat doen wat je al die tijd al voelde. Jouw antwoorden, jouw leven leven. Vrij, helemaal zoals jij voelt dat goed is. Ook samen, ìn je relatie!

Ervaringen van anderen

Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.

Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan, ze zijn enorm flexibel en liefdevol. Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.

De inzichten welke “ik” er achter het stuur zit en ook zien en/of merken welke er bij je partner achter het stuur zit(ten) helpen enorm bij de bewustwording. Maar ook hoe we er in het dagelijks leven met humor mee om kunnen gaan: “schat, mag ik “jou” weer achter het stuur!” (ipv de denker/perfectionist).

De geleide meditaties/visualisaties van Nathalie zijn niet in woorden te vatten….wauw! Wat een belevenis.

Wij hebben enorm genoten om van de gelegenheid en ruimte gebruik te maken om ons “terug” te trekken en quality time samen te hebben en al hetgene wat we tijdens de 2daagse hebben ervaren samen te bespreken.

Jeroen en Nathalie hebben enorm veel kennis op verschillende gebieden, en deze kennis hebben ze doorvoeld/doorleefd en ze geven je echt de kennis door in beleving!

Wendy en Walter

Geen eindeloos gedoe, geen bullshit, maskers af. Klopt allemaal, maar wauw, ze komen wel binnen! In no time overal doorheen geprikt, naar de kern. En daarna vooruit. Jouw tempo en ze laten je niet los, hoe erg je ook je best doet.

Ze kunnen je zo goed aanvoelen en met je meegaan, mee deinen. Ze luisteren, zwijgen, prikkelen, irriteren, lachen, laten je weglopen en weer terugkomen. Zijn bloedeerlijk en oprecht. Maar altijd met jouw doel in gedachten.

Jeroen is ijzersterk in overal doorheen knallen. Heel bijzonder hoe rustig en effectief hij dat doet. Ik heb wat op hem gescholden in mijn hoofd en af en toe hardop. Maar dat maakt Jeroen niet veel uit. Zolang het maar oprecht is.

Naath is er gewoon, lief, observerend, helder, geen woord teveel maar precies genoeg en altijd zichzelf. De meditaties van Naath zijn gewoon top! Alles bij elkaar ben ik blij dat ik de stap gezet heb om mijn kwartjes te laten vallen.

Maartje

Door de begeleiding van kwartjes heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en valkuilen, maar lukte het vooral weer om te durven voelen.

Daarnaast waren er fijne meditaties en was er alle ruimte en tijd voor mij als mens. Alles mocht er zijn, zonder oordeel; verdriet, wanhoop, boosheid, chaos, maar ook humor en heerlijk kunnen lachen. Het voelde erg veilig en vertrouwd.

Het vertrouwen in mezelf is steeds groter geworden, ik herken mijn valkuilen, mijn grenzen, ik weet wanneer ik om mezelf moet denken en even een stap terug moet doen of de natuur nodig heb om weer meer in balans te komen. Fijn om vertrouwen en kracht te voelen om te durven leven, met alle plussen en minnen.

 

Bij kwartjes ben je niet alleen. Jeroen en Naath zijn er altijd, tenminste zo voelt het, de verbinding blijft, er is ruimte om te blijven delen met ze, een luisterend oor, een hart onder de riem, alles mag er zijn en kan gedeeld worden.

Het heeft zeker bijgedragen aan wie ik ben, wat ik kan, aan het zelfvertrouwen en het plezier in mijn huidige werkzaamheden, maar vooral het vertrouwen en lef om voor mezelf te kiezen en voluit te durven en kunnen leven.

Joyce

Leesvoer

Mooie inzichten, andere perspectieven en zelfs een boek!

Boos zijn mag niet!?

Boos zijn mag niet!?

Ze meldt zich na een Theaterdag omdat ze geen idee meer heeft wat ze zelf wil. Ze is aan het overleven in plaats van leven. Doordenderen. Gaan. Als zij het niet doet doet niemand het; ze móét wel. Ze beschrijft hoe negatief ze naar zichzelf kijkt, benoemt vage...

Lees meer
Dromen

Dromen

Ze heeft het zwaar. Iedere dag weer. Soms niet de hele dag hoor, er zijn echt ook wel lichtpuntjes. Maar ze baalt van hoe en wat ze doet. Snapt ook niet waarom. Als ze op haar vrije dag ’s ochtends wakker wordt begint ze met alle goede voornemens. Een dagje voor...

Lees meer
Muppets

Muppets

Eigenlijk is het hele leven toch ook één grote Muppetshow. Met een lach (Kermit) en een traan (Fozzie), lekker simpel (Chef), met de nodige dosis schoonheid (Miss Piggy), losgeslagenheid (Animal), onzekerheid (Beaker) en natuurlijk een hoop criticus-jes...

Lees meer
Leven? Jouw keuze!

Leven? Jouw keuze!

De laatste weken hoor ik het bijna iedere dag. “Ik wil leven”. Of ik nou met mensen praat met een eetstoornis, die vaak niet meer kúnnen eten maar wel willen, met familieleden die weten dat ze niet lang meer te leven hebben of met mensen die zo hard op zoek zijn naar...

Lees meer
Vragen

Vragen

In het bos heerst grote onrust. Het gerucht gaat, dat de beer een dodenlijst heeft. Iedereen vraagt zich af wie er nu op staat. Het hert heeft als eerste de moed verzameld om de beer te vragen: “Vertel me eens beer, sta ik ook op jouw lijst?“ “Ja”, zei de beer, “jouw...

Lees meer

Neem meteen contact op!

Jeroen

06 52374793 jeroen@kwartjes.nl

Naath

06 50870178 nathalie@kwartjes.nl

Onze gegevens nog even

Kwartjes VOF Boulevard 118  2225HC  Katwijk aan zee

KvK: 67876056

IBAN: NL 65 RABO 0385906110

BTW: NL857209413B01

 

Bel meteen even!
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by