alles kan!

Pippi zei het al: "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan!" Precies hoe wij erover denken. Als we het nog niet doen ... dan gáán we het doen! Voor jou! Onze begeleiding is altijd maatwerk. Of je nu een traject alleen wil komen doen, met anderen samen, met je partner, vanuit je werk, met je team, of zelfs in een theater...

 

Kwartjes Theaterdag Leiderdorp

9 februari 2019. DE dag om het zelf te HERVAREN. In Theater de Toverlei in Leiderdorp. Een hele dag oefeningen en verhalen om zelf  te kunnen: ervaren, delen en DOEN.  eur. 50,= (incl btw)

 

 

Theaterdag op jouw lokatie

DE dag om het zelf te HERVAREN. In jouw organisatie, op jouw werk, school of bedrijf! Altijd op maat! In een theater of andere passende ruimte. Een hele dag oefeningen en verhalen om zelf  te kunnen: ervaren, delen en DOEN.

 

Kwartjes Theaterdag Leiderdorp

23 maart 2019. DE dag om het zelf te HERVAREN in Theater BijVrijdag in Groningen. Een hele dag oefeningen en verhalen om zelf  te kunnen: ervaren, delen en DOEN.  eur. 50,= (incl btw)

 

 

4-daagse

Kwartjes-Reis. 4 dagen. Jouw eigen Reset. De roadtrip naar jezelf. eur. 699,= (excl btw)

2-daagse

Twee dagen waarin jij de antwoorden gaat krijgen die je nu het hardst nodig hebt.  Echt. En daarbij werken wij van binnen naar buiten! Geef ons twee dagen van jouw tijd en ervaar het.

399 euro voor twee dagen, incl lunches, excl btw. De overnachting regel je zelf.

strandwandeling

Zout, zee, wind, jij en wij. Geen plek om je te verstoppen, alles mag gezien en gedeeld worden. Razendsnel je 1e antwoorden, inzichten en natte voeten. 100 euro

1-op-1

Snel terug naar de kern van jouw leven. Van binnen naar buiten ervaren dat alles er allang is. Je hart roept! Je hoeft alleen weer even te ervaren hoe je ernaar kunt luisteren. 3 3 à 4 sessies van ongeveer 2 uur, uurtarief is standaard eur. 100,= We maken vooraf een offerte.

Mens, durf te leven kennismaking

Kennismaken met ons, en weer met jezelf! We delen onze ervaring(en) en verhalen graag. Heel veel mensen konden alleen al na deze gratis kennismaking zelf weer dóór! Gratis!

Binnen organisaties (oa zorg)

Individueel, in teams, op groepen, voor begeleiders, managers, coaches enzovoort! OP maat!

workshop

Op maat gemaakt, gericht op waar binnen jouw organisatie behoefte aan is. In een paar uurtjes de eerste Kwartjes! OP maat!

voor stellen

Liefdevol zijn. Naar jezelf. In je relatie. Ook als het even niet zo lekker (meer) gaat. Elkaar ervaren zoals jullie zijn. Spannend? Natuurlijk. Het brengt je dichter bij jezelf dan ooit. 2 dagen. Voor jullie 2.

1199 euro voor twee hele dagen, exclusief btw, maar ook exclusief voor jullie twee!

Boek

Mooie verhalen en inzichten, op jouw moment en jouw plek te lezen.

eur. 17,95 (werkboek kost eur. 14,95) (incl btw)