alles kan!

Pippi zei het al: "ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik dat wel kan!" Precies hoe wij erover denken. Als we het nog niet doen ... dan gáán we het doen! Voor jou! Onze begeleiding is altijd maatwerk. Of je nu een traject alleen wil komen doen, met anderen samen, met je partner, vanuit je werk, met je team, of zelfs in een theater...

1-op-1

Snel terug naar de kern van jouw leven. Van binnen naar buiten ervaren dat alles er allang is. Je hart roept! Je hoeft alleen weer even te ervaren hoe je ernaar kunt luisteren.

3 3 à 4 sessies van ongeveer 2 uur, uurtarief is standaard eur. 100,= We maken vooraf een offerte.

strandwandeling

Zout, zee, wind, jij en wij. Geen plek om je te verstoppen, alles mag gezien en gedeeld worden. Razendsnel je 1e antwoorden, inzichten en natte voeten.

100 euro

Theaterdag Mens durf te leven

12 oktober: DE dag om het zelf te komen HERVAREN. In Almelo. De hele dag oefeningen en verhalen om er zelf mee door te kunnen: ervaren, delen en DOEN.

50 euro (inclusief lunch en boek!)

2-daagse

Twee dagen waarin jij de antwoorden gaat krijgen die je nu het hardst nodig hebt.  Echt. En daarbij werken wij van binnen naar buiten! Geef ons twee dagen van jouw tijd en ervaar het.

400 euro voor twee dagen, incl lunches. De overnachting regel je zelf.

Mens, durf te leven kennismaking

Kennismaken met ons, en weer met jezelf! We delen onze ervaring(en) en verhalen graag. Heel veel mensen konden alleen al na deze gratis kennismaking zelf weer dóór!

Gratis!

voor stellen

Liefdevol zijn. Naar jezelf. In je relatie. Ook als het even niet zo lekker (meer) gaat. Elkaar ervaren zoals jullie zijn. Spannend? Natuurlijk. Het brengt je dichter bij jezelf dan ooit. 2 dagen. Voor jullie 2.

1199 euro voor twee hele dagen, exclusief voor jullie twee!

Binnen organisaties (oa zorg)

Individueel, in teams, op groepen, voor begeleiders, managers, coaches enzovoort!

OP maat!

workshop

Op maat gemaakt, gericht op waar binnen jouw organisatie behoefte aan is. In een paar uurtjes de eerste Kwartjes!

OP maat!

Boek

Mooie verhalen en inzichten, op jouw moment en jouw plek te lezen.

eur. 17,95 (werkboek kost eur. 14,95)