kwartjes voor je Relatie

Een Reset 

Loop jij al langere tijd rond met grote vraagtekens bij de manier waarop je partner en jij samenleven? Denk aan dingen als: lastig communiceren, het gevoel hebben dat er iets mist tussen jullie, ieder ‘op je eigen eilandje zitten’, elkaar niet meer begrijpen maar vooral ook niet meer voelen, je afsluiten, de ander proberen te ‘redden’, ruzie maken, je enorm ergeren aan bepaalde dingen bij de ander?

Of gaat het eigenlijk best goed maar zouden jullie meer samen willen doen, meer willen ervaren hoe je onbezorgd en vrij kunt genieten van elkaar, de kids, het leven?

Of is er iets heel heftigs gebeurd waardoor jullie niet meer weten of jullie nog wel samen verder willen?

Misschien hebben jullie al jarenlang relatietherapie maar komen jullie, als je heel eerlijk bent, ook daarmee geen stap vooruit?

Ben je klaar met het uitstellen, rechtkletsen en het vicieuze cirkeltje? Gun jullie zelf dan deze Reset. Alles weer op een rijtje: helder, efficiënt, veilig en direct.

Geen jarenlange trajecten, maar gewoon die ene maand waarin alles nu eindelijk eens helder wordt.

 

 

Wat gebeurt er dan eigenlijk?

 

Al langere tijd horen we tijdens 1-op-1-trajecteb: “dit zou mijn man ook eens moeten horen”. Of “Wat zou ik mijn vrouw dit toch ook gunnen.” Het gaat dan vaak over helemaal jezelf mogen zijn, jezelf weer op 1 mogen zetten en je minder aantrekken van de ‘buitenwereld’. Je hart volgen. Gaan staan.

We hebben het allebei een tijd geleden mogen doen. Ons eigen pad kiezen, voluit JA zeggen tegen onszelf. En uiteindelijk ook tegen elkaar! Het heeft ons veel gebracht. Was het makkelijk? Neuh. Op dat moment niet. Inmiddels is leven, liefhebben en onvoorwaardelijk van een ander houden peanuts. Het gaat vanzelf. Eerlijk gezegd hadden wij dat zelf ook niet verwacht. Dat het zoooo makkelijk kan zijn! En dat willen we heel graag delen. Ook met stellen dus!

Het begint allemaal met liefdevol zijn. Naar jezelf. In je relatie. Ook als het even niet zo lekker (meer) gaat. Elkaar zien zoals jullie zijn. Zonder poeha, opsmuk of maskers. Stilstaan bij wat je het allerliefste wil; samen, maar ook alleen. Is dat spannend? Absoluut. Het brengt je namelijk dichter bij jezelf dan ooit. Je gaat elkaar zien en ervaren, los van alle patronen en rollen. Om te ontdekken hoe je jullie relatie weer open, heel en zuiver maakt, of om helder te krijgen wat toch steeds weer die strijd en spanning geeft. Kan dat ook betekenen dat jullie je pad los van elkaar vervolgen? Ja, dat kan ook. Maar altijd vol liefde. Met, en zonder elkaar.

Harrie Jekkers zong het al: “Wie van zichzelf houdt, die geeft pas echt iets kostbaars… als ie ‘ik hou van jou’ tegen een ander zegt.” Ervaar wat lief zijn voor jezelf, breken met oude gewoontes en patronen, onvoorwaardelijk naar de ander kunnen kijken, jou en jullie oplevert.

 

 

 

“Het heeft ons erg goed gedaan.  Mooi voorbeeld is dat ik hem dinsdagochtend een appje stuurde precies op een moment dat hij zat te dubben hoe hij iets moest doen op zijn werk dus mijn appje kwam precies op het juiste moment en gaf hem de spirit om het gewoon te gaan doen. We hebben gemerkt dat we meer zijn gaan delen. De dingen die we hebben geleerd/ervaren afgelopen weekend zorgen voor meer begrip en nieuwsgierigheid naar elkaar.”

Marc en Linda

“Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.”

 

 

Nathalie en Jeroen vullen en voelen elkaar perfect aan, ze zijn enorm flexibel en liefdevol. Al snel wisten ze tot de kern van ieder van ons te komen… En zo konden wij weer een stukje dichterbij elkaar komen.

De inzichten welke “ik” er achter het stuur zit en ook zien en/of merken welke er bij je partner achter het stuur zit(ten) helpen enorm bij de bewustwording. Maar ook hoe we er in het dagelijks leven met humor mee om kunnen gaan: “schat, mag ik “jou” weer achter het stuur!” (ipv de denker/perfectionist).

De geleide meditatie van Nathalie is niet in woorden te vatten….wauw! Wat een belevenis.

Wij hebben enorm genoten om van de gelegenheid en ruimte gebruik te maken om ons “terug” te trekken en quality time samen te hebben en al hetgene wat we tijdens de 2daagse hebben ervaren samen te bespreken.

Jeroen en Nathalie hebben enorm veel kennis op verschillende gebieden, en deze kennis hebben ze doorvoeld/doorleefd en ze geven je echt de kennis door in beleving!

 

Wendy en Walter

Wat en waar

We begeleiden jullie in totaal 16 uur lang in een huiselijke en veilige (nader te bepalen) omgeving.

We weten inmiddels dat dit traject het meest effect heeft als we jullie 2 keer heel snel achter elkaar zien (bijvoorbeeld twee ochtenden of middagen op twee dagen direct na elkaar), daarna laten we jullie heel graag een week ‘oefenen’ en ervaren met wat er tijdens de eerste twee sessies gezegd en gedaan is. Na een week komen jullie terug voor een derde dagdeel en daarna laten we er wat meer tijd ‘op los’. Na drie weken komen jullie terug voor de laatste sessie.

Op die manier krijgen jullie voldoende tijd om te ervaren waar jullie graag mee verder willen, wat er steeds weer in de weg gaat zitten en kunnen we hele directe, praktische situaties als voorbeeld nemen. Met maximaal effect!

We plannen de data altijd in overleg; bel even voor de mogelijkheden (06-52374793 (Jeroen) of 06-50870178 (Naath).

Wij vragen jullie vooraf al om wat informatie, gevolgd door een telefonische of persoonlijke kennismaking, bij voorkeur samen. We bespreken dan jullie doelen, wensen en ervaringen tot dan toe. We zullen ook aangeven hoe jullie samen het meeste uit dit traject kunnen halen.

De kosten van dit traject (16 uur in totaal) zijn € 1600,= (exclusief btw) incl kennismaking (valt niet onder de 16 uur).

 

 

Willen jullie ook een intensief traject met zijn 2-tjes?

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen:

06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath)

Of mail: wij@kwartjes.nl 

 

 

 

Wil je het liever alleen Hervaren?

Of in een kleine groep, in een workshop of via/op je werk?

Kan ook!

 

 

Kijk maar!

 

“Deze magische reis wordt super begeleid door Jeroen en Naath die het woord liefde ademen en zijn.”

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by