De MENS, durf te leven- theaterdag

Op jouw locatie, op maat

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hiernaast zie je een kleine impressie.

ook op jouw werk!

 

De MENS, durf te leven-Theaterdag van Kwartjes. Een hele dag, speciaal voor jou!

 
Op een Theaterdag vallen er supersnel mega-veel Kwartjes! Een hele dag waarop je gaat ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

 

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Jeroen ruilde een paar jaar geleden zijn baan als leidinggevende in voor een leven als coach. Vlak daarna ontmoette hij Nathalie , die eveneens een levensveranderende switch maakte. Haar goedlopende psychologenpraktijk in Enschede verruilde zij voor de coachpraktijk die zij samen met Jeroen onder de naam Kwartjes nu in Katwijk,  direct aan zee runt. 

Beiden weten als geen ander hoe moeilijk en zwaar het zetten van zo’n grote stap kan zijn. Nathalie kreeg zelf twee keer een burn-out en pas na een ontmoeting met een wereldster mocht het roer om. Daarover en over hoe je toch je hart kunt volgen en gaan doen wat écht bij je past: dáárover vertellen ‘die van Kwartjes’ alles op de Theaterdag. 

Naast verhalen is er ook muziek, wordt er van alles uitgelegd én visueel gemaakt en wie het maar wil kan het zelf ervaren: de antwoorden waar je al zo lang naar zocht. Het is grappig, ontroerend, verhelderend, simpel en nuchter. 

 
 

Mensen die de Theaterdag al bijwoonden zeiden: “dit moet iederéén horen!” “Wat een ervaring, wat een berg Kwartjes” “hiermee is een burnout nooit meer nodig!” en “Wat heerlijk om te zien en ervaren hoeveel simpeler het allemaal kan! Ik ga ervoor: leven!”

 

 

 

 

Wat is het?

 

De Mens, durf te leven-LIVE-Theaterdag: de dag waarop wij delen en je meteen laten ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

Dat doen we door je echt te laten zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. We laten je voorbeelden zien, maken het visueel, delen onze evaringen, geven je inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen 😉 ) en je gaat zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag.  

We gaan je die dag laten HERVAREN. Je gaat meemaken hoe het is om, los van alle aangeleerde patronen, opgelegde gedragingen en opgenomen rollen, weer helemaal vanuit jezelf te mogen en durven ervaren, delen en DOEN. Dat doen we met persoonlijke verhalen, theoretische uitleg, cabaret, muziek, zang, praktische oefeningen (oa met een bus IN het theater!) en heel veel humor en warmte.

 

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Ervaringen van anderen

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.

Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.

Sandra

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by