De MENS, durf te leven- theaterdag in Twente

Zondag 8 Maart 2020 van 10.00 tot 16.00 uur

We komen terug naar Twente met de Theaterdag! Op zondag 8 maart 2020, in Hof 88 in Almelo!!

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hier alvast een kleine impressie.

 

Dank jullie wel ook voor de inspirerende dag. Ik vond het erg leuk, onderhoudend en leerzaam. Het blijkt maar weer hoe nodig het blijft, dat je op (verrassende) manieren de liefde voor jezelf blijft bekijken.

Dat doen jullie op jullie eigen-wijze en dat boeide mij. Gisteren is vooral mijn vrije kind door jullie wakker geschud :-).

Jullie onbevangen, liefdevolle, respectvolle optreden trof mij. Waarbij jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor het publiek bijdroegen aan een aantrekkelijke sfeer en mijn persoonlijke humeur :-).

Ambiance en catering wil ik ook zeker noemen en waren prima in orde.
Geholpen door het lekkere najaarszonnetje.

Coen Lievaart

Succesvol presenteren

Foto genomen tijdens de Presentatietraining

die Naath bij Coen Lievaart en Jan de Hoop volgde 🙂

Weer hervaren hoe simpel en leuk LEVEN is? Wil jij eindelijk eens alle maskers laten vallen, die trap onder je hol en ben je klaar met de bullshit? Mogen wij jou ook ontwapenen? We doen het, laten het je ervaren èn vertellen je er alles over in Twente!

 

Op 8 maart 2020 verzorgen we daar de hele dag MENS durf te leven; in een theater, van 10.00 tot 16.00 uur! (Ontvangst vanaf 9.30 en een borrel tot 16.30 uur als je daar nog zin in hebt 🙂 ) Inclusief koffie, thee, lunch, enzovoort! De Mens, durf te leven-LIVE-Theaterdag: de dag waarop wij delen en je meteen laten ervaren hoe heerlijk het is om weer vrij te mogen leven!

Dat doen we door je echt te laten zien hoe simpel het kan zijn, dat leven. We laten je voorbeelden zien, maken het visueel, delen onze evaringen, geven je inzichten waarmee je op ieder vlak verder kan (thuis, op je werk, en op al die andere plekken waar jij nu nog denkt een ‘rol’ te moeten spelen 😉 ) en je gaat zelf ervaren. Lekker vanuit je stoel. Of op het podium als jij dat zelf wil. Niks moet, alles mag. Het wordt de dag waarover jij na afloop zegt: “dit had ik honderd jaar eerder moeten doen en ervaren!” Wedden?

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk. Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor. Sandra

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Jouw kaartje bestel je hier!

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!” Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

8 maart 2020

in

hof 88, Almelo

Bel meteen even!
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by