De MENS, durf te leven- theaterdag in Leiderdorp

zaterdag 9 februari in de Toverlei
Ik ben erbij!

Op veler verzoek, na onze theaterdag in Almelo afgelopen oktober… nu ook in het westen van land! Jeeej!

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hiernaast zie je een kleine impressie.

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

Het mooie? Je hoeft het niet alleen te doen! We moedigen je juist aan je vriend(inn)en, familie, buren, collega’s, kapper en de melkboer mee te nemen! Zodat iedereen in die prachtige zaal het kan hervaren: LEVEN is simpel! EN leuk!

We vragen voor deze dag een bedrag van eur. 50,= per persoon. Daarvoor krijg je een geweldige dag waarin je zelf super-actief mee kunt doen, een lunch, het boek HATSeflats! (twv eur. 17,95) koffie, thee, ONS, enzovoort enzovoort! En o ja, het allerbelangrijkste natuurlijk: JEZELF weer terug!!!

Aanmelden en je plekje vastleggen kan door bovenaan deze pagina op ‘in winkelmand’ te klikken! Even afrekenen en HOP; je krijgt je bevestiging meteen in je mail. Je staat dan direct op onze gastenlijst. Bestel je meerdere kaarten? Mail ons dan even welke namen er op je kaartjes mogen 🙂 Hebben wij de lijst ook weer mooi compleet! De Toverlei is een klein, gezellig, echt ‘Kwartjes-theatertje’. Er is plek voor ongeveer 60 mensen, dus snel reserveren is handig. Vol is echt vol 🙂

We zien je graag op 9 februari in Leiderdorp.

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden. Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt! Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel. Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk.

Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor.

Sandra

Weer hervaren hoe simpel en leuk LEVEN is? Wil jij eindelijk eens alle maskers laten vallen, die trap onder je hol en ben je klaar met de bullshit? Mogen wij jou ook ontwapenen? We doen het, laten het je ervaren èn vertellen je er alles over op 9 februari 2019 in Leiderdorp!

Op zaterdag 9 februari 2019 verzorgen we een hele dag MENS durf te leven; in theater Toverlei in Leiderdorp, van 10.00 tot 17.00 uur! (Ontvangst vanaf 9.30 en een borrel van 17.00 tot 18.00 uur als je daar nog zin in hebt 🙂 ) Met echte theaterstoelen, een foyer, lunch, en een heus podium! De Mens, durf te leven-LIVE-Theaterdag waarbij JIJ in het middelpunt mag staan!

 

Wat is het?

 

We gaan je die dag laten HERVAREN. Je gaat meemaken hoe het is om, los van alle aangeleerde patronen, opgelegde gedragingen en opgenomen rollen, weer helemaal vanuit jezelf te mogen en durven ervaren, delen en DOEN. Dat doen we met persoonlijke verhalen, theoretische uitleg, cabaret, muziek, zang, praktische oefeningen, veel humor en herkenbare voorbeelden en heel veel knuffels en warmte.

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

zaterdag 9 februari 2019 Leiderdorp