terug naar jouw natuur

Ont-moet jezelf in het bos of op de hei

Weet je het nog? Wat jij ècht wil?

Klaar met verstoppertje spelen?

Vanuit onze werkplek in Enschede zijn we binnen een paar minuten in het ‘buitengebied’. Het bos, de hei, het park… ze spiegelen altijd datgene waar jij op dat moment naar zoekt. Ze maken dat het niet meer nodig is om je te verstoppen. Je mag jezelf laten zien. Puur, rauw, open en eerlijk. Net als wij. We ervaren het samen en delen wat we ervaren. We prikken dwars door alle onzin heen en laten je zien, horen en ervaren wat we bij jouw vragen voelen en wat de natuur jou laat zien. JOUW antwoorden. Als ze kloppen, weten wij het meteen. Wil je snel en eerlijk jouw eigen antwoorden ervaren? Ga dan mee, de natuur in, op zoek naar jouw eigen natuur!

Wat is het precies?

 

Ervaren, delen, doen. De basis van alles. Ook in het bos of op de hei. Je gaat evaren!

Niet alleen de wind, het geruis van de bomen, de frisse lucht, maar ook wat je tegenhoudt.

Delen wordt van daaruit bijna vanzelfsprekend! Met anderen, maar vooral ook met jezelf. Eerlijk in de spiegel kunnen kijken. EN accepteren wat je daar ziet; licht, of donker!

Hiervoor kun je bijvoorbeeld in gesprek gaan met al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf die roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?”

En als ervaren en delen lukt, dan komt het belangrijkste: DOEN!

De keuzes zijn weer aan jou! Hervaar het!  

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by