Mindfulness en ME-time voor moeders

Aandacht en acceptatie Neem meteen contact op!

Welkom bij de Kwartjes-AA. Aandacht en acceptatie. Ook tijdens het opvoeden.

 

Thuis. De plek waar het rustig, gezellig, romantisch en heerlijk vrij is. De plek waar je als moeder helemaal jezelf bent en dat als vanzelf uitstraalt op die bloedjes van kinderen die fijn zitten te lezen in een hoekje van de bank.

Duh.

Wás het maar zo’n feest.

In de praktijk is het vaak anders. Rennen, vliegen, duiken en ja: vallen en weer opstaan. Jongleren met veeuls te veel ballen, gedoe, stress, gezeik en veel te weinig uren in een dag om óók nog eens aandacht voor dat opgroeiende spul te kunnen hebben. Het levert onrust, strijd, lege zakken chips (die eigenlijk voor het weekend bedoeld waren… maarja: jij zei ja op een vraag die je niet helemaal gehoord hebt) en vooral heel veel vermoeidheid op. Radeloosheid soms zelfs.

Het kan anders. Echt. Mindfulness (wij noemen het liever AA: Aandacht en Accepatie) kan óók thuis. Ook in de opvoeding. En ja: zelfs ook bij jouw kinderen!

Ik hoor je al roepen: Hoe, hoe? HOE?

Kom het maar Hervaren. Direct aan zee. Meteen even een dagje ME-time, want dat heb je wel verdiend. We geven je alle handvatten, tips, tools, inzichten… zeg maar gewoon: Kwartjes, waarmee jij door kunt. En je wordt er ook nog eens een leukere moeder door.

Van 10.00 tot 17.00 uur, inclusief lunch, voor maximaal zes personen.

Data en prijzen vind je hier.

 

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by