Yes. we're back!

Kwartjes vallen nu ook weer in Twente!

De afgelopen jaren hebben we vanuit en in Katwijk, direct aan zee, al zoveel mooie dingen mogen doen. Fijne strandwandelingen en eettafelgesprekken, intensieve burnout- trajecten, teams coachen op lokatie (vaak in de zorg), Theaterdagen, 2- daagsen, relatietrajecten en we gaven geregeld advies (ook op directie-niveau) binnen organisaties.

En allemaal, echt állemaal, komt het uiteindelijk op hetzelfde neer. Verbinding. Je gezien en gehoord voelen. Verantwoordelijkheid nemen. Stoppen met apen-gooien. En het vooral heeel simpel houden of maken. Als het simpel is, dan klopt het.

En jaaaaa we hebben groot nieuws. We werken nu namelijk óók (weer) voor de helft van de tijd in Twente! Of het nou gaat om 1-op-1 trajecten met mensen die uitgevallen zijn of daar bang voor zijn, om hele teams (binnen welke organisatie dan ook), of managementteams, we zijn er! Als coach, consulent, sparringpartner en ja.. ook voor die schop onder je kont. Op onze eigen locatie in Enschede of bij jou op je werk of thuis. Alles kan.

Meer weten? Kijk maar eens rond op deze website. Of mail meteen om een vrijblijvende kennismaking te plannen. Je kunt ook meteen een datum prikken voor onze ‘Koffiedate‘. Wij regelen de thee of koffie, jij neemt iets mee. Een mooi verhaal, een paar koekjes, of… wat je maar wilt! Bellen kan ook: 06-52374793. Simpeler kunnen we het echt niet maken 😉

Neem de stap, we zijn in het echt nog een stuk leuker dan op je beeldscherm 🙂 

 

Omdat je/jullie het nu écht eens waard bent/zijn.

 

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by