vallende kwartjes bij jou thuis

Superlaagdrempelig en snel

Wij de kwartjes, jij de mensen.

In een veilige compacte setting brengen wij de kwartjes naar jullie toe.

 

 

Wat:

3 uur Kwartjes bij jou over de vloer. Theorie gevolgd door praktische tips. Ervaren, delen, doen. Alle vragen worden beantwoord EN krijgen een toepasbaar vervolg. 

 

Resultaat:

Praktische en simpel toe te passen tips om te gaan doen wat jij wilt. Inzicht in jouw hoe en waarom. Met als extraatje, een verbeterde verbinding met je omgeving en mensen die je dierbaar zijn. 

 

Nodig:

Minimaal 3, Maximaal 7 van… jouw beste vrienden/ vriendinnen,  jouw team of jouw familie.

Een mooie plek waar dit met een goed gevoel kan plaatsvinden.

 

Kosten:

€ 25 pp

En de reiskosten: 25ct p/km (heen en weer)

 

Waarom?

Wij hebben nu meerdere Theaterdagen gecreëerd met geweldige resultaten voor de aanwezigen. De veelgehoorde wens van ons publiek was: ik gun dit mijn vrienden en familie ook. Wanneer is het weer?

 

Om niet onnodig langer te hoeven wachten komen wij naar jullie toe. Maatwerk van ons en een geweldig nieuwe ervaring voor jullie, als vriendengroep, team of familie.

 

 

Jij regelt de plek, de mensen, je belt ons en wij zijn er… voor jullie allemaal.

“Dank jullie wel ook voor de inspirerende dag. Ik vond het erg leuk, onderhoudend en leerzaam. Het blijkt maar weer hoe nodig het blijft, dat je op (verrassende) manieren de liefde voor jezelf blijft bekijken.

Dat doen jullie op jullie eigen-wijze en dat boeide mij. Gisteren is vooral mijn vrije kind door jullie wakker geschud :-).

Jullie onbevangen, liefdevolle, respectvolle optreden trof mij. Waarbij jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor het publiek bijdroegen aan een aantrekkelijke sfeer en mijn persoonlijke humeur :-).

Ambiance en catering wil ik ook zeker noemen en waren prima in orde.

Dank!”

Coen Lievaart

Succesvol presenteren

 

We zijn en blijven er altijd. Want… we laten dan wel Kwartjes vallen… Jou laten we NOOIT vallen!

 

Zuiver en open zijn maakt ook dat we er ALTIJD blijven zijn voor de mensen die op ons pad komen. Als je eenmaal bij ons bent geweest zit je in ons hart. Simpel. Wij doen niet aan het gescheiden houden van zakelijk en privé. Dat vinden sommige mensen raar, onbegrijpelijk. En dat mag. Wij zijn wij. En wij zijn er voor de mensen die ons nodig hebben. Dat is onze ‘missie’ (mocht je je met dat soort dingen bezig houden). De één heeft ons wat meer nodig dan de ander. En dat is echt, allemaal, prima. Wij zijn er als je ons nodig hebt.

We horen geregeld dat onze manier van leven een voorbeeld is voor anderen. Dat mensen zich direct veilig en thuis voelen zodra ze bij ons in de buurt zijn. Dit zeggen we niet om ons groter te maken. Of om te patsen. Nee, dit delen we omdat dat precies is wat we altijd al hoopten te kunnen zijn. We zijn juist heel erg dankbaar dat mensen dit zeggen. Meer hebben we niet nodig.

We willen het heel graag delen. Onze manier van leven. Het anders omgaan met de dingen die als lastig of moeilijk gezien kunnen worden. Omdat we weten dat het werkt en ook zien hoeveel het voor anderen doet. En weet je? We zien wat wij doen niet eens als werk. Wij hebben altijd de vrijheid, tijd en ruimte die anderen alleen in ‘de vakantie’ ervaren.

Wil jij ervaren hoe het is om thuis te komen? Om niet meer te ‘moeten’ maar te ‘mogen’? Om onvoorwaardelijk jezelf te zijn en jezelf weer op nummer 1 te zetten? Altijd dat vakantie-gevoel te hebben? Ontmoet ons op jouw werk, bij jou thuis, of… waar je ons ook maar wil ontmoeten. We komen graag jouw kant op om te delen. Kom maar op. Want… MENS… DURF TE LEVEN! Als jij een locatie en een leuke groep mensen regelt komen wij tegen kostprijs langs!

Durf jij?

 

Vrij leven, helemaal als jezelf, zonder (zelf)kritiek en/of miepende stemmetjes in je hoofd. Of nog erger: de mitsen-en-maren-brigade. Hoor je ze al?

  • ‘Leuk hoor, vrij zijn en zo, maarre… er moet wel brood op de plank komen. Liefst met jam (en hagelslag?)’.
  • ‘Ik kan echt niet zomaar stoppen met werken of zo. Of me om laten scholen. Lukt toch nooit man, met de kids en de hypotheek en die lease-auto’…
  • IK kan het wel willen… maar daar denken mijn ouders, partner, werkgever, de bakker (vul maar aan) heeeel anders over!

Die stemmetjes dus! Gezellige boel daar in je hoofd? 

Wij kozen er een tijd geleden voor, LEVEN, voluit! We zetten de stappen die daarbij hoorden en ja; dat was zoooo eng! Maar… we deden het wel. En diep van binnen wisten we dat, wat er ook zou gebeuren, het oké was. Ook als er even geen jam of hagelslag was. Of als de 14 jaar oude auto het zou begeven (dat deed ie uiteraard ook spontaan direct). Soms billensamenknijpend spannend. Maar altijd, echt ALTIJD klopte het. 

We volgden namelijk ons gevoel, ons hart. En dat doen we sindsdien elke dag. Heel veel mensen vonden het stoer of juist gekkenwerk. Of vonden ons een voorbeeld. Of… nou ja, vul maar in. Iedereen mocht er ook alles van vinden. Wij wisten dat het klopte, het was namelijk simpel. En als het simpel is, klopt het. Altijd. Wordt het (te) ingewikkeld? Dan gaan we weer even zitten om te voelen. En dan komt er ALTIJD een oplossing.

Nu nog zijn er mensen die vragen: “Hoe doen jullie dit?” “Zijn jullie niet doodsbang soms?” “Hoe kan het dat jullie er ook na een afspraak/weekend toch altijd nog voor ons zijn?” “En hoe zit dat financieel dan?”

We antwoorden dan altijd eerlijk: Ja, we zijn soms bang. En soms ziet onze bankrekening er niet al te rooskleurig uit. En hoe we het doen? Leven? Door steeds weer te checken of het klopt. Of we nog op de goede weg zitten en (vooral!) samen voelen dat het nog zuiver en open is.

 

Ervaringen van anderen

“Jullie zijn zooooo echt. Het was heel bijzonder. Dat je je prettig en veilig kan voelen bij mensen die je nooit eerder ontmoet hebt.”

Suzanne

“Jeroen en Nathalie zijn een dreamteam. De warmte en gastvrijheid die zo vanzelfsprekend lijken.

Jeroen prikt meteen door je heen, en dit zonder hierbij enig oordeel te vellen. Nathalie is heel goed in het “er zijn”. Je merkt dat ze echt aanwezig is en je ziet. Met haar oefeningen en muziek keuze weet ze precies ze juiste snaar te raken.

Normaal gesproken laat ik geen traan in het bijzijn van anderen. Aan het eind van de sessie was ik opgelucht dat ik niet gehuild had. Tot Nathalie ter afsluiting een nummer afspeelde… kippenvel vanaf de eerste tonen en tranen. De tekst kwam heel goed binnen.

“Creëer je je geluk?, want binnen in jezelf is waar het eindigt en begint”

Het smaakte naar meer!”

Suzanne

“Was was het fijn. Even met mezelf bezig te zijn. Jullie zijn in het echt net zo leuk. Wist ik wel :-)”

Leontine

“Wonderlijk hoe je je in een middag zo op je gemak en vertrouwd kunt voelen, dat je deelt in je gevoel en weet dat het goed is…

Dat de vragen die Jeroen stelt en de uitleg die hij geeft zo helder is en zo binnenkomt. Accepteren dat wat er is…

Voor mij was deze middag een kennismaking met Jeroen en Nathalie die smaakt naar meer! “

Jorine

Een paar dagen na de Mens, durf te leven-ochtend is het stof weer gedaald. Nadat ik bij jullie weg ben gegaan heb ik nog lekker over het strand gelopen en kon alles nog even doorsudderen. Afgesloten met een lunch aan zee en mijn dag was rond.
Ik heb goede stappen gemaakt. Weten waar bijv mijn perfectionisme vandaan komt geeft al rust.
Plezier maken en genieten ga ik nu doen. Ben al begonnen door me in te schrijven voor een cursus improviseren. Om maar meteen te beginnen met spelen.

Daarnaast heb ik een start gemaakt in het werkboek hatseflats 😃
Bedankt nogmaals voor de mooie ochtend.

 

Marja

“Tijdens de ‘Mens durf te leven’ avond zijn bij mij diverse kwartjes gevallen. De schematische uitleg op papier door Jeroen maakte bepaalde dingen erg inzichtelijk en de vragen die hij stelde zorgde er voor dat er guldens vielen ipv kwartjes. De oefeningen die Nathalie deed waren een mooie tegenhanger want deze zorgde ervoor dat ik weer terug ging in mijn lijf ging om te voelen. Ik vond het erg bijzonder om te ervaren wat voor impact bepaalde muziek op me had nu ik er echt bewust naar luisterde.  De ‘Mens durf te leven’ avond heeft in mij het een en ander losgemaakt waarmee ik graag verder mee aan de slag wil en heb besloten om me op te geven voor een 2 daagse bij Nathalie & Jeroen.”

Linda

“De mens durf te leven-middag was voor mij een moment om mezelf te gunnen dat ik even stil mocht staan. Het heeft me geholpen door weer wat meer ruimte te maken voor m’n gevoel. Dat kwam door de vragen die ze stelden, de oefeningen, maar ook door de uitleg van concepten die Nathalie en Jeroen gebruiken in de coaching. Dit laatste hielp me vooral later, door er nog eens over na te denken wat er voorbij was gekomen.

Verder vind ik het mooi om te merken dat waar ik Nathalie en Jeroen begroette met een hand, ik afscheid nam met een knuffel. (Niet dat dat moet hoor ;)”

Rianne

Hoe, wat, waar? 

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by