de 2-daagse

Twee dagen aan zee. Daarna heb jij je antwoorden.

Twee dagen waarin jij de inzichten gaat krijgen die je nu het hardst nodig hebt.

We laten je zien hoe belangrijk jij bent en hoe je je dromen waar kunt gaan maken. Echt. En daarbij werken wij, als een van de weinigen, echt van binnen naar buiten! Geef ons twee dagen van jouw tijd en ervaar het. Of zoals een van onze deelnemers zei: “Dit is gewoon een roadtrip naar jezelf!”

Twee dagen lang reiken wij jou liefdevol, in alle veiligheid en in jouw eigen tempo, de hand. We lopen een heel klein stukje met jou mee op je levenspad en laten je voelen en ervaren hoe het is om van binnen naar buiten te kijken in plaats van andersom. Want dat is wat jij waarschijnlijk al jaren doet. De buitenwereld, je partner, kinderen, familie, baas, collega’s, vrienden, je huis, auto, baan, je woonplaats, bankrekening, allemaal houden ze jou tegen.

Samen maken wij je patronen, de innerlijke kritische stemmetjes inzichtelijk. Die je zelf ontwikkeld hebt. Je gaat ze herkennen en erkennen en zo jezelf openstellen. Je gaat jezelf zien en laten zien. Vanuit jouw kern leven; Durven leven! Met de inzichten die je krijgt, komen de handvatten en de keuzemomenten. Elke keer weer opnieuw kan jij helemaal zelf bepalen hoe je verder gaat. Volledig vanuit je hart, je gevoel, je intuïtie.

De 2-daagse geeft je gegarandeerd de antwoorden die jij zoekt.

 

Alles gaat gebeuren in jouw eigen tempo en alleen tot zover jij het toelaat. Jij bepaalt de grens, het ritme en het moment. Wij volgen jou. Veiligheid en vertrouwen zijn onze kernwaarden. En dat wordt elke keer door de deelnemers bevestigd. Pak jij onze hand om samen een stuk met jou mee te lopen?

De rust, het inzicht, de houvast, richting en de kracht krijgen om te doen wat je echt het allerliefste wil doen? Eindelijk duidelijk krijgen wat jou tegenhoudt om je eigen pad te kiezen, je hart te volgen en vanuit je kern te gaan staan voor wie jij bent?

 

 

De groepen die wij begeleiden bestaan altijd uit maximaal vier personen; hiermee kunnen we maximale aandacht, veiligheid en impact garanderen. En… al bij twee deelnemers gaat het sowieso door!

 

Kosten: 500 euro (ex btw), exclusief overnachting, diner en ontbijt. Wij regelen de lunch! Overnachten regel je zelf, we raden je wel aan niet naar huis te gaan om ’s avonds nog even lekker te kunnen genieten van je rust 🙂

 

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath)

Of mail: wij@kwartjes.nl 

Bel meteen even!
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by