de 2-daagse

Twee dagen waarin jij de inzichten gaat krijgen die je nu het hardst nodig hebt. We laten je zien hoe belangrijk jij bent en hoe je je dromen waar kunt gaan maken. Echt. En daarbij werken wij, als een van de weinigen, echt van binnen naar buiten! Geef ons twee dagen van jouw tijd en ervaar het. Of zoals een van onze deelnemers zei: “Dit is gewoon een roadtrip naar jezelf!”

Twee dagen lang reiken wij jou liefdevol, in alle veiligheid en in jouw eigen tempo, de hand. We lopen een heel klein stukje met jou mee op je levenspad en laten je voelen en ervaren hoe het is om van binnen naar buiten te kijken in plaats van andersom. Want dat is wat jij waarschijnlijk al jaren doet. De buitenwereld, je partner, kinderen, familie, baas, collega’s, vrienden, je huis, auto, baan, je woonplaats, bankrekening, allemaal houden ze jou tegen.

Samen maken wij je patronen, de innerlijke kritische stemmetjes inzichtelijk. Die je zelf ontwikkeld hebt. Je gaat ze herkennen en erkennen en zo jezelf openstellen. Je gaat jezelf zien en laten zien. Vanuit jouw kern leven; Durven leven! Met de inzichten die je krijgt, komen de handvatten en de keuzemomenten. Elke keer weer opnieuw kan jij helemaal zelf bepalen hoe je verder gaat. Volledig vanuit je hart, je gevoel, je intuïtie.

Een jaar na ‘haar’ 2-daagse:

“Het waren 2 hele mooie dagen. Ik kan het iedereen aanraden die meer vanuit het hart ipv het hoofd wil leven. Prachtig hoe jullie dat doen. En het is eigenlijk geen 2-daagse maar jullie blijven bereikbaar zolang ik dat wil omdat jullie oprecht geïnteresseerd zijn in mijn verhaal en mij willen laten shinen! Dat maakt jullie uniek en zo bijzonder. Ik herken mijzelf bijna niet weer tov vorig jaar en daar ben ik jullie zeer dankbaar voor ❤️”. Jolanda

“Samen in alle opzichten een sterk koppel zowel op inhoud als op plezier”

“Het heet de tweedaagse kwartjes-‘training’, maar dat is het niet. Ik kom niet op een etiket wat ik dan wel op de kwartjes-2-daagse zou kunnen plakken. Maar wat doet het ertoe, het gaat om de ervaring; de inhoud. En die was heel bijzonder, echt heel bijzonder. Nathalie en Jeroen hebben mij (en de 3 andere deelnemers) twee dagen meegenomen in een waardevolle reis naar mijn eigen innerlijke ik. Tussen haakjes: mocht dat zweverig klinken, dat is het niet. In een ontspannen en tegelijkertijd intensieve stijl zijn we 2 dagen aan de slag geweest, op ieders eigen pad, zelden in een rechte lijn, maar kronkelend en met zijstapjes.

Nathalie met rake meditaties, Jeroen, terecht vertrouwend op zijn gevoel en intuïtie en samen in alle opzichten een sterk koppel zowel op inhoud als op plezier. De omvang van de groep gaf ruimte voor persoonlijke aandacht, diepgang en maatgerichte benadering. De 2-daagse heeft me geholpen om in betere balans te komen, oude patronen achter me te laten en daarvoor in de plaats een nieuwe richting met een eerste concrete stap naar de toekomst.

Tussendoor waren er praktische tips en oefeningen die ook later makkelijk toepasbaar zijn. De locatie, de catering en bovenal het plezieren en het grote onderlinge vertrouwen binnen onze groep maakt het af. Ik ga deze 2-daagse lang dicht bij me houden.”

Peter

De 2-daagse geeft je gegarandeerd de antwoorden die jij zoekt.

 

Alles gaat gebeuren in jouw eigen tempo en alleen tot zover jij het toelaat. Jij bepaalt de grens, het ritme en het moment. Wij volgen jou. Veiligheid en vertrouwen zijn onze kernwaarden. En dat wordt elke keer door de deelnemers bevestigd. Pak jij onze hand om samen een stuk met jou mee te lopen?

De rust, het inzicht, de houvast, richting en de kracht krijgen om te doen wat je echt het allerliefste wil doen? Eindelijk duidelijk krijgen wat jou tegenhoudt om je eigen pad te kiezen, je hart te volgen en vanuit je kern te gaan staan voor wie jij bent?

 

 

De groepen die wij begeleiden bestaan altijd uit maximaal vier personen; hiermee kunnen we maximale aandacht, veiligheid en impact garanderen.

 

Kosten: 400 euro (ex btw), exclusief overnachting, diner en ontbijt. Wij regelen de lunch! Overnachten regel je zelf, we raden je wel aan niet naar huis te gaan om ’s avonds nog even lekker te kunnen genieten van je rust 🙂

 

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath)

Of mail: wij@kwartjes.nl