1-op-1

Tijd om echt in de spiegel te kijken

Weet jij nog wat je echt wil? Tijd voor een Reset!

 

Of je nou manager, (HR-)adviseur, specialist, docent, begeleider, arts, schoonmaker, schilder, coach of leidinggevende bent… Waar je ook werkt, wat je ook doet of wie je ook maar dènkt dat je bent: Het is tijd voor de spiegel. Ja, ook voor jou!

 

Zoek je een kort en intensief traject voor jezelf? Of voor een werknemer die vastloopt in zijn/ haar ontwikkeling of die dreigt uit te vallen met bijvoorbeeld een burnout?  Of ben je even vergeten dat je allang gelukkig bent? En helemaal klaar met de excuses en bullshit om maar niet jezelf te mogen zijn? Dat kan. Snel, helder veilig en eerlijk.

Gun jezelf de tijd om even stil te staan. Niets te móéten. Het gevoel van: helemaal vastzitten aan verplichtingen, taken en personen, los te laten. Zodat je gaat ervaren wat stilte, of leegte, doet. Hervaren. Voelen. Je èchte ik ontmoeten en Thuiskomen op die plek waar al jouw wensen, dromen en gevoelens samen komen. Alle labels, kabels, touwen en banden mogen los en de maskers en rollen mogen af. 

Een Reset. Dat deel van jezelf wakker schudden dat al jarenlang in winterslaap was. Kleine stapjes, delen, ervaren, zeggen en doen. Zo simpel. Zeker, stralend, puur, tevreden en kwetsbaar tegelijk zijn, JIJ, zoals jij bent.

Of het nu gaat om die belangrijke keuze in het werk, burnout-klachten of het zoeken naar (persoonlijke) leiderschap: er komt duidelijkheid over wat de blokkades zijn en er wordt een zuivere spiegel voorgehouden. Intens, direct, in veiligheid en vanuit vertrouwen.

Vooraf is er altijd een klik-gesprek. Klikt het niet, dan begeleiden wij niet. Dat werkt twee kanten op. We bespreken vooraf hoeveel sessies wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent. We leveren altijd maatwerk, want iedereen is uniek, in vraag en in begeleiding.

Onze tip: informeer altijd even bij je werkgever of de kosten vergoed kunnen worden! In veel gevallen kan door onze inzet namelijk (langdurige) uitval voorkomen worden.

 

Wat is het precies?

 

Wij maken het vooral simpel. Als iets klopt dan gaat het simpel, soepel…als vanzelf. Direct toepasbare oefeningen, heldere inzichten en voor jou ook de antwoorden. Jij bent wel degene die bepaalt. Jij bepaalt het tempo, de intensiteit (waarbij wij wel prikken en uitdagen) en absoluut ook of je er iets mee gaat doen. We leren je: Hervaren.

Je ervaart wat je tegenhoudt om te komen waar je wilt zijn en je gaat weer voelen wat goed voor jou is. Je ont-moet jezelf en al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf. Die maar blijven roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt tot de kern bij jezelf. Daarbij vindt je rust in alles wat je doet en hoef je nooit meer speciaal op vakantie om die rust en ontspanning te vinden.

Simpelweg omdat alles al in jou zit! Wij halen het weer in jou naar buiten. De keuzes zijn aan jou!

Wij ‘werken’ volgens onze eigen methode: HERVAREN. ‘Technieken’ uit de Voice Dialogue, Transactionele Analyse, OMdenken, Mindfulness, Hartcoherentie, Big Five 4 life en nog veel meer, gecombineerd met onze haarfijne intuïtie. Daarmee ga je opnieuw ervaren wat natuurlijk voor jou is, wat je energie geeft en wat jou doet stralen. Zodat je met die creërende energie alles kunt doen wat jij wil. Namelijk: authentiek, energiek en natuurlijk uniek Jouw leven leiden!

Ervaringen van anderen

“Gezien en gehoord”

“Ik zat vast in een soort onbegrepen voelen, en ook een eenzaamheid: moe om verder te vechten nadat er belangrijke strijd was overwonnen. Niets kon me meer blij maken, ik was op.

Ik dank jullie dat jullie me gezien èn gehoord hebben: zonder jullie was ’t me niet gelukt. En inderdaad: gedeelde smart is halve smart. Er zijn meer mensen met soortgelijke verhalen, ik ben blij dat ik je boek heb gelezen: ik dacht soms heel even dat ’t over mezelf ging!

Ik zat vast, en ik zag niet hoe. Ik kan nú verbinding gaan maken vanuit mezelf en hoef me niet meer anders voor te doen. Nu hoef ik niet meer te strijden, ik kan mijn eigen geluk maken, ookal zullen er mindere tijden zijn. Ik hoef ’t niet meer buiten mezelf te zoeken, maar in en met mezelf.

Ik kijk uit naar volgende week ookal weet ik dat ’t de laatste sessie is… Ik denk dat ik nog wel vaker naar het strand terugkom omdat ik Katwijk ook stiekem in m’n hart heb gesloten, net als jullie!

Tot gauw en al mijn dank!”

 

Pam

“Ik vond het een mooie sessie en er is een soort van rust/berusting over mij gekomen. Jullie hebben voor mij precies de goede aanpak…  het laten voelen. Uit mijn hoofd en naar mijn gevoel. Zo mooi hoe jullie dat doen en zo fijn om het te ervaren. Inderdaad die Kwartjes gaan dan vallen. Voor mij was het vooral dat ik eigenlijk wel wist waar het knelpunt zat maar het mocht er niet zijn. Ik probeerde het met mijn hoofd goed te beredeneren en goed af te schermen voor de buitenwereld ( en mijzelf ) maar nu heb ik het gevoeld. Ik heb het gevoeld en dat maakt mij zo blij en geeft zoveel vertrouwen. Dank jullie wel daarvoor.”

Anoniem

Na een periode van ruim 20 jaar ben ik Jeroen weer tegengekomen, omdat ik op zoek was naar een loopbaancoach. Na een fijn intakegesprek waarin de klik duidelijk aanwezig was, kreeg ik de indruk dat Jeroen net een tandje dieper zou kunnen komen, waardoor het uiteindelijk effect groter zou zijn en op basis daarvan heb ik uiteindelijk gekozen voor Jeroen. Uit eigen ervaring kan ik stellen dat mijn indruk juist is gebleken.

Jeroen bezit de kwaliteit om zonder oordeel je die vragen te stellen die nodig zijn om je (weer) in contact te brengen met jezelf. Hij laat je jezelf (weer) bewust maken hoe je in elkaar steekt, waarom je de keuzes maakt die je maakt en waarom je bent wie je bent. “Jij hebt alle antwoorden die je zoekt, ik help je ze naar boven te halen,” is een uitspraak die Jeroen heeft gedaan in het begin en dat heeft hij bij mij meer dan waargemaakt. Jeroen is authentiek en laat je in je waarde. Ik heb Jeroen gezegd tijdens onze laatste bijeenkomst dat ik voor het eerst in jaren mezelf weer heb teruggevonden. Jeroen heeft daarbij geholpen en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar.

Niet een coach voor een traject, maar eentje voor het leven.”

Robert-Paul

“Sinds lange tijd weer eens gehuild”

“Ik kwam bij Kwartjes terecht via mijn manager. Ik zat er compleet doorheen en was al 6 weken thuis van mijn werk.

Ik had een hoop opgekropte emoties zowel  privé als over het werk die ik nooit tot uiting liet komen. Dit heeft uiteindelijk geleid dat ik te maken kreeg met paniekaanvallen.

De sessies waren intens en confronterend. Ik ben mezelf  echt tegengekomen en heb mezelf beter leren kennen.

Jeroen en Nathalie hebben mij laten inzien dat er andere manieren zijn om tegen de wereld en zijn problemen aan te kijken. Dit alles op een zeer fijne en prettige manier. We hebben gelachen maar ik heb ook sinds lange tijd weer eens gehuild. Dit heeft me een groot gevoel van opluchting en vrijheid gegeven. Je mag er zijn en je mag je voelen zoals je je voelt.
 
Ook heb ik geleerd mijn werk en al de problemen die daarbij komen kijken los te laten. Ik ben tijdens mijn werk nog even gepassioneerd bezig met de zorg voor de cliënten. Maar zodra ik thuis ben ben ik thuis. Dit heeft ook een positieve uitwerking op mijn relatie.
 
Jeroen en Nathalie hebben mij veel goeds gebracht en daar ben ik ze zeer dankbaar voor. 2 fijne mensen die doen waar ze goed in zijn.”

Dylan

Mijn beeld van de ‘spreekkamer’ van een psycholoog is klinisch, kaal, steriel. En dat werd direct over boord gegooid toen ik kwam aanlopen bij de lokatie. Een warm welkom door Jeroen en Naath zorgen ervoor dat ik mij direct thuisvoel. Bij een kop thee en overheerlijke zelfgebakken koekjes.. Jammie!… Is mijn mond een spraakwaterval geworden en voor dat ik het weet zijn er 2 uur om. Ik weet het zeker.. dit is de plek en dit zijn de mensen die mij in de goede richting op mijn eigen pad kunnen verder helpen!

Nu 3 sessies verder en een aantal weken later blik ik terug hoe ik binnenkwam en waar ik nu sta! Een wereld waarin ik OK ben. Waarin ik keuzes maak die goed zijn voor mij en waardoor ik weer ruimte voel om er ook weer te kunnen zijn voor anderen….hoe dan?

Jeroen en Naath ‘lopen’ met je mee… Gaan in op de kern en zetten je vervolgens aan het werk. Zelf nadenken over wat je aan het doen bent en dan… Ah daar zijn de kwartjes… Langzaam aan vallen de stukjes op hun plek! Daar zijn Jeroen en Naath weer die naast je staan om je op te vangen wanneer je het even niet meer weet.. Voelen en doen! Wat een magie zit er in deze woorden!

Dankjulliewel voor deze ervaring!
Wat een mooie mensen zijn jullie! 🙂

Olga, juli 2018

Lieve Jeroen en Naath,

Een jaar geleden alweer… Jemig wat is de tijd voorbij gevlogen…!! Heb ik jullie leren kennen en hebben jullie mij weer terug op mijn beide benen gezet om met mijn eigen bril op weer naar het leven te kijken!

Wat een verschil met hoe ik er vorig bij zat en hoe ik me nu voel!

Thanks lieverds voor wat jullie hebben betekend!

Toppers in jullie vak en hopelijk kunnen jullie nog héééél veel mensen weer op weg helpen en het kwartjes laten regenen!!

Olga

Een jaar na de eerste ontmoeting

pak meteen door!

Je betaalt 100 euro per uur (voor ons samen!), excl btw. Een heel traject bestaat meestal uit 4 sessies van 2 uur, en een kennismaking van een uur. Je moet dus uitgaan van gemiddeld 900 euro excl btw. De sessies worden direct in overleg met jou gepland, tussenpozen van maximaal 2 weken. Je kunt meestal meteen starten! 

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) , 06-50870178 (Naath)

 

Of mail: wij@kwartjes.nl  (Check ook altijd even je spam voor een antwoord, onze mails komen niet altijd automatisch in je inbox! 🙂  Zo eigenwijs zijn wij 😉 )

 

 

Wil je weten wat we nog meer doen?

 

Liever in een groepje Hervaren, met zijn tweeën, of via/op je werk?

 

Er is heel veel mogelijk! Kijk maar!

 

 

 

Bel meteen even!
Open chat
1
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!
Powered by