Wij hebben ontdekt elkaar perfect aan te vullen en daarmee jou het beste, mooiste en meest pure van onszelf en alles wat wij hebben geleerd en meegemaakt te kunnen bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat ons dat samen het allerbeste af gaat!

 

 

“Ik stond waar jij nu staat”

 

Been there, done that, got the t-shirt. Ik hoor je, begrijp je en geef jou perspectief. Theoretisch en lekker praktisch. Handen uit de mouwen en gaan met die banaan(aa)! (Ja, ik hoor nu ook Minions!)

Jarenlang zat ik in jouw schuitje. Burnout, verslaving, fysieke klachten, ongelukken: ik maakte het allemaal mee. Tot twee keer toe: opgebrand, denkend dat alles en iedereen me wel gek moest vinden…

Ik besloot dat een derde Burnout geen optie voor mij was en ging aan de slag. Ik ontdekte dat ik leed aan het ‘Ik-red-de-hele-wereld-wel-even-in-mijn-eentje-syndroom’. Daarbij zorgde ik vooral voor de ander, maar vergat ik mezelf ook een beetje. Nou ja.. beetje? Ikzelf stond op Nr. 34618 in mijn Top 34618.

Ik stapte uit de cirkel en leerde weer lief zijn voor mezelf. Ik schreef er zelfs een boek over! En… ik ga het jou ook allemaal leren. Klaar met al die halfbakken pogingen. We gaan het gewoon DOEN. Hatseflats!

 

Nathalie (Naath) 

 

 

 

“Ik wens jou niks anders dan volkomen jezelf”

 

“Wie ben je en wat doe je nou eigenlijk?” Voor mij lange tijd de lastigste vraag die me gesteld kon worden.

Het duurde dan ook even voordat ik het kon uitleggen, verwoorden. Simpelweg omdat het eigenlijk niet in taal uit te drukken is. Ik ben geen goeroe… en zeker geen website of online product. Je moet mij gewoon ontmoeten en ervaren om te snappen wat ik bedoel. Dat zeggen ook de mensen die ik de afgelopen jaren mocht begeleiden en ondersteunen. Je ontmoet mij. In levende lijve. Puur en volledig mijzelf. Ik zie jou, hoor jou, wij maken verbinding en ik begeleid je naar jezelf. Niks labels,  of maskers, “zo hoort het”, oordelen of overtuigingen… Gewoon puur jij, ik en niks anders.

Intuïtief handelen, spreken, spelen, doen en dan jouw eigen unieke antwoorden ervaren. That’s me! Antwoorden op vragen waar jij mee loopt, waar je aan toe bent en die jij kan en mag gaan gebruiken.

Ik zeg Fuck Off tegen alles wat “hoort” of “normaal” is. Er is namelijk geen normaal of standaard als het om jou gaat. Jij bent volkomen uniek. In alles wat je kan, mag doen en wat je voelt. Niks kopie, alleen maar origineel.

Geloof je het zelf? Ik wel. Ik geloof in jou, ik zie jou… ik wens jou niks anders dan volkomen jezelf.

 

Jeroen

 

Ons motto? Heel simpel. Mens, durf te leven!

 

‘Zomaar’ een liedje. 100 jaar oud inmiddels. Gezongen door vele bekende en onbekende zangers, zangeressen en bands. De versie die op ons het meeste indruk maakte is deze: (ja, luister maar even!)

 

 

We mochten het live mee maken; Wende die dit nummer keihard, meedogenloos en bijna pijnlijk liefdevol ons hart binnen liet denderen. We voelden meteen: hier willen we iets mee. Nee… Hier moeten we iets mee! (Normaal zijn we echt allergisch voor dat woord: moeten. Deze keer mocht het.)

 

We gaan jou, met als leidraad dit nummer en als doel jou te laten ervaren hoe ook jij VOLUIT kan, mag en gaat durven leven, op deze pagina’s, met beeld, geluid en woorden, meenemen op onze wonderbaarlijke reis richting VRIJ LEVEN! En dat doen we vol liefde, helemaal gratis, zonder enige bijbedoeling of verborgen agenda. We vragen geen mailadressen, sturen je geen aanbiedingen of kortingen, we gaan je niet spammen, geven geen prijzen weg, doen niet aan loterijen en nieuwsbrieven en meer van die onzin. Pinky promise! We delen gewoon onze belangrijkste eigen inzichten en mooiste (Museum-) momentjes hier, op onze website en soms op Facebook.

 

Dus. Deel, vraag, lach, huil, reageer en kom lekker thuis. Ook leuk voor de buren, familie, collega’s en de kapster? Laat ze even weten waar ze alles kunnen meemaken. Hier dus!

Ook nog benieuwd naar onze ‘papiertjes’? Tadaa!

 

Nathalie is opgeleid tot orthopedagoog, gz-psycholoog, mindfulness- en hartcoherentie-trainer, Master in Wonderen en Omdenker. Zij heeft Kwartjes opgericht en de afgelopen jaren honderden mensen door prachtige trajecten en naar levensveranderende inzichten begeleid.

Jeroen heeft Bedrijfskunde gestudeerd, is gecertificeerd coach en heeft diverse coach-masterclasses gevolgd, waaronder ‘Coachen met Lef’, een mix van Voice Dialogue en Transactionele Analyse. Hij is jarenlang werkzaam geweest als leidinggevende in de financiële wereld. Hij had een coachingspraktijk en werkte vanuit zijn missie ‘ziel terugbrengen in het bedrijfsleven’.

 

alles