“Snel, intens, veilig en vertrouwd, met heel veel Kwartjes.”

 

 

Wij lopen met je mee naar jouw eigen antwoorden op je vragen. Of dat nu een belangrijke keuze in je werk, je relatie, je gezondheid (stress, burn out-klachten) of het zoeken naar jouw missie, doel, droom of visie is: je gaat meer duidelijkheid krijgen. De eerste antwoorden om verder te komen en de spiegel om jezelf weer te zien. Wordt nu wel eens tijd, toch?

 

Wil je snel wakker geschud worden? Of wil je al een richting ervaren, zonder dat je direct meerdere dagen aan de bak moet? Of wil je jouw verhaal kwijt aan iemand die echt luistert? Dan is deze strandwandeling voor jou. Buiten, want daar kan niemand zich verstoppen. Openheid is essentieel voor jouw antwoorden. De natuur is direct, puur en hartverwarmend tegelijk. En onze begeleiding is net zo.

 

Jouw leven roept! Kom je mee naar buiten? Wij lopen met je mee.

 

Voordelen van de Strandwandeling:

  • agendatechnisch lekker simpel; ieder moment door jou aan te vragen
  • kort en intens
  • aan zee (of in de duinen)
  • veel Kwartjes

 

Meer informatie? Mail ons even. Bellen mag ook: 06-52374793 (Jeroen) of 06-50870178 (Naath)

 

“De strandwandeling van Kwartjes is echt ’n aanrader. In eerste instantie vond ik het best spannend om de strandwandeling te boeken, je weet immers niet wat je kunt verwachten en je spreekt af bij de vuurtoren, leuk, anders.
Maar praten op t strand is heerlijk, niet eng, informeel en je loopt heel ontspannen met Jeroen, Nathalie of met hen samen zelfs!  Ik had het geluk van bijzonder weer met veel wind laag over t strand. Koud, droog, veel wind….. lekker uitwaaien met Jeroen en Nathalie.
Jeroen en Nathalie zijn heel puur, goud eerlijk, gewoon zoals ze zijn. Het voelt veilig om kwetsbare dingen met ze te bespreken.
Als je twijfelt, gewoon doen, gun jezelf deze strandwandeling!”

 

“Een bijzondere ontmoeting… Onder de vuurtoren in Noordwijk: een afspraak met Jeroen en Naath. Zij hebben mij in een sessie van een uur flink wat handvatten, tips en inzichten gegeven, waarmee ik weer een flinke stap kan zetten. Wat een fantastische ervaring! Ik heb alles wat jullie hebben gezegd ter harte genomen.”
  

 

“Met veel tranen en vreselijk veel humor tackelden Jeroen en Naath alle beren en lieten Kwartjes vallen. Ik kwam (in beweging), zag ( het zo helder), en overwon (mijn angst)” !

 

“Jeroen.. tja… die prikt zo door alle bullshit heen.. mijn geratel.. haalde me uit mijn hoofd.. terug in mijn lijf en liet me voelen… Wist mijn hele muur neer te halen en ging samen met mij kijken wie er nu daadwerkelijk achter die muur zat… Wat fijn om te krijgen wat je nodig hebt op een manier die werkt.”

 

 “Naath wat fijn dat ik door jou het kind in mezelf kan zien, kan gaan werken aan mijn museum vol mooie, lieve, belangrijke dingen en dat ik ballast los heb kunnen laten. Jouw rust gaf mij energie.”

 

Je ervaart wat je tegenhoudt en je gaat weer voelen. Je gaat in gesprek met al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf die roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt thuis bij jezelf en hoeft nooit meer speciaal op vakantie om rust en ontspanning te vinden. Simpelweg omdat het al in jou zit! De keuzes zijn weer aan jou! Hervaar het!

 

“Ik voelde mij tijdens de begeleiding door Jeroen belangrijk en gehoord. En dat geeft zelfvertrouwen. Zijn kwaliteiten die mij geholpen hebben: echt naar mij luisteren, begripvol zijn en mij laten ervaren dat ik zelf kan bepalen hoe ik iets wil ervaren. Jeroen heeft mijn leven veranderd! Ik ben een blijer mens en ik hou veel meer van mezelf omdat ik mezelf beter begrijp nu.”

 

Er is geen wachtlijst, je kunt vrijwel meteen terecht en een eerste afspraak wordt vrijwel altijd al binnen een week gepland. Zo kun je supersnel weer door.

 

“Van hoofd naar hart, van overleven naar leven, van moeten naar ont-moeten en vooral van moet naar moed. Dankbaar voor deze prachtige en krachtige spiegel. Door de reflectie heb ik het eindelijk ook gevoeld en dat is nu net waardoor ik eindelijk in mijn eigen licht durf te gaan staan. Dromen, denken en vanaf nu ook durven te doen.”

 

It’s up to you! Gun het jezelf! En snel een beetje 🙂

 

Duur: 1 uur.

Kosten: 100 euro

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) of mail: wij@kwartjes.nl