Een programma waarbij je absoluut je eigen hindernis gaat tegenkomen, ervaren, delen en ont-doen. Die ene stap die je nu nog als horde ervaart. Die ga jij nemen. Het is maatwerk en toch niet alleen. De kracht van de groep (maximaal 4 deelnemers!) gaan we inzetten, met de garantie dat jij je eigen antwoorden gaat horen om wel die stap te zetten. Lef om te leven, jouw leven!

 

Ga jij mee? Vijf dagen naar Portugal? Van die vijf dagen krijg je drie dagen training. Maatwerk, altijd gericht op de vragen en thema’s die bij jou en jouw drie mededeelnemers leven. Deze optie is er voor de mensen die echt even helemaal weg willen. Wel even zelf je ticket regelen (graag dezelfde vlucht als wij, is wel zo handig na aankomst en bij vetrek), verder mag je het allemaal aan ons overlaten! Lekker hè?

 

Wat gebeurt er tijdens die dagen?

 

Allereerst ben je natuurlijk op een prachtige plek! Zee is vlakbij (ook niet onbelangrijk), de omgeving nodigt uit tot wandelen en er is vooral heel veel rust, rust en nog eens rust. En wij zijn er natuurlijk! Dus er wordt absoluut ook veel gelachen en gehuild 🙂

Tijdens de training krijg jij de inzichten die je nu het hardst nodig hebt. Antwoorden op jouw vragen. Wij reiken jou daarbij liefdevol, in alle veiligheid en in jouw eigen tempo, de hand. We lopen een heel klein stukje met jou mee op je levenspad en laten je voelen en ervaren hoe het is om van binnen naar buiten te kijken in plaats van andersom. Hoe het is om te LEVEN, in hoofdletters!

 

 

Omdat we vijf dagen hebben is er ook veel tijd om alles te laten ‘landen’, even tijd voor jezelf te pakken en echt te ervaren hoe het is om helemaal puur jezelf te zijn. Maskers af, niemand die het ziet!

 

De groepen die wij begeleiden bestaan altijd uit maximaal vier personen; hiermee kunnen we maximale aandacht, veiligheid en impact garanderen.

 

Kosten: 750 euro, exclusief vlucht.

Alle verdere praktische informatie vind je in onze agenda

Eerst wat meer weten of je meteen aanmelden? Mail ons even!