Voor Kwartjes-deelnemers en een beperkt aantal introducés: De Museumdag! Die van 17 juni 2017 was een mega-succes;

“Wauw……wat een mooie dag!!! De eerste kwartjes museum dag. Wat ben ik dankbaar dat ik daar bij mocht zijn. Het voelde als thuis komen. In één dag een hele (kwartjes) familie erbij.
Mooie persoonlijke verhalen werden gedeeld met de groep, prachtige zang en wat hebben we een indrukwekkende oefening gedaan met z’n allen.” (Wanda)

“Een eerste Kwartjes Museumdag…. wat een belevenis. Een ‘reünie’ met mensen waarvan ik de meesten vandaag voor het eerst ontmoette. Klinkt dat vreemd? Gemeenschappelijk hebben we dat het merendeel een tweedaagse met Jeroen en Naath heeft beleefd en dat alleen al schept een band. Zo mooi. Zo intens.” (Trudy)

 

Op 11 november 2017 is er WEER EENTJE!!!!! Jiehaaaa!

 

Nathelie en Jeroen HR-0348

 

Na de 2-daagse weet je natuurlijk allang hoe leuk, gezellig, inspirerend en leerzaam het is om mede-reisgenoten te ontmoeten. Daarvoor hebben we ook de Reconnect-dagen in het leven geroepen.Het is zoooo fijn en super-geweldig om jullie bij elkaar te hebben… en dat dus in november 2017 wederom voor een HELE dag! Een echte MUSEUMDAG!

Een dag waarop we gaan ontmoeten, verbinden, inspireren, delen, verdiepen, oefenen, vertellen en zeker ook knuffelen, dansen en sjoelen. (Duh, anders is het geen Museumdag!). Je gaat meer handvatten krijgen, naar elkaar luisteren, en we gaan uiteraard heel veel lol hebben samen. Jullie gaan elkaar (nog!) beter leren kennen, van elkaar leren en we weten zeker dat er weer prachtige verbindingen gaan ontstaan. Jullie hebben zoveel moois in huis! Dat moet gedeeld worden.

11-11 ! Schrijf ‘m op, hang het boven je bed, op de wc-deur, en zet het vooral ook met koeieletters in je agenda.Want de Museumdag wordt JOUW dag! We hebben een gave locatie gevonden die echt bij ons past; boerderij het Molentje in Garderen. Heerlijke plek!!! De Museumdag kost 50 euro p.p. Dat is ook het bedrag dat wij van jou vragen als investering. (Is inclusief lunch, koffie, thee, fris, wat warms en kouds aan het eind van de dag…). Koop hier jouw entreebewijs!

En! Rapapa… Je mag ook nog eens 1 iemand meenemen die jij de Kwartjes-ervaring ook heeeel erg gunt. Die persoon betaalt dan ook 50 euro (Of jij bent zo lief dat je het iemand kado doet: ook leuk!). Denk aan: je vriend/vriendin, opa, buurvrouw, achterneef, de kaasboer, je zus, de oppas, enzovoort…

Als je twee plekken reserveert: mail ons dan even (wij@kwartjes.nl) om de naam van jouw gast door te geven. Dan hebben we mooi alles compleet. Je ontvangt van ons een mail ter bevestiging .

Als je je aanmeldt, geef dat dan ook even aan hier bij het Facebook-Evenement . Zie je meteen wie er nog meer komen en kunnen jullie ook nog eens nadenken over samen rijden (leuk joh: samen zingen en luchtgitaar spelen in de auto! Doen!) en zo.

Wil je iets bijdragen, vertellen, demonstreren of meenemen, mail dan even. Hoe meer eigen inbreng hoe leuker!Tot snel, en hopelijk in ieder geval tot in november!