Zoek je een kort en intensief traject voor jezelf? Of voor een werknemer die vastloopt in zijn/ haar ontwikkeling of die dreigt uit te vallen met bijvoorbeeld een burnout?

Wij bieden 1-op-1 sessies en korte, superintensieve trajecten waarbij de Kwartjes meteen vallen. DE antwoorden op de echte vragen die er zijn. Geen bullshit, maar direct toepasbare inzichten.

Of het nu gaat om die belangrijke keuze in het werk, burnout-klachten of het zoeken naar (persoonlijke) leiderschap: er komt duidelijkheid over wat de blokkades zijn en er wordt een zuivere spiegel voorgehouden. Intens, direct, in veiligheid en vanuit vertrouwen.

Vooraf is er altijd een klik-gesprek. Klikt het niet, dan begeleiden wij niet. Dat werkt twee kanten op. We bespreken vooraf hoeveel sessies wij denken dat nodig is en geven het ook aan wanneer je bij ons niet aan het juiste adres bent. We leveren altijd maatwerk, want iedereen is uniek, in vraag en in begeleiding.

 

Om het vertrouwen al iets te onderbouwen, hier een lijstje van enkele opdrachtgevers 🙂
Wij gaven (of geven) onze 1-op-1-trajecten en workshops onder andere aan werknemers en leidinggevenden van:

  • Rabobank
  • Holland Media Groep
  • Novotel
  • Randstad
  • De Woonplaats
  • ’s Heeren Loo
  • MTD Products
  • de Trias-groep
  • MN

Ook veel zelfstandig ondernemers volgden een training of 1-op-1-traject.

 

 

 

Wat is het en wat vonden anderen ervan?

 

Wij maken het vooral simpel. Als iets klopt dan gaat het simpel, soepel…als vanzelf. Direct toepasbare oefeningen, heldere inzichten en voor jou ook de antwoorden. Jij bent wel degene die bepaalt. Jij bepaalt het tempo, de intensiteit (waarbij wij wel prikken en uitdagen) en absoluut ook of je er iets mee gaat doen.

Je ervaart wat je tegenhoudt om te komen waar je wilt zijn en je gaat weer voelen wat goed voor jou is. Je ont-moet jezelf en al die stemmetjes (ik-jes) in je hoofd en lijf. Die maar blijven roepen “maar dat kan jij helemaal niet!” of: “veeels te eng!” of het bekende: “wat zullen mijn ouders, de buren, mijn kinderen daar wel niet van vinden?” Je komt tot de kern bij jezelf. Daarbij vindt je rust in alles wat je doet en hoef je nooit meer speciaal op vakantie om die rust en ontspanning te vinden.

Simpelweg omdat alles al in jou zit! Wij halen het weer in jou naar buiten. De keuzes zijn aan jou!

Wij gebruiken ‘technieken’ uit de Voice Dialogue, Transactionele Analyse, OMdenken, Big Five 4live en vele vele meer, in combinatie met onze haarfijne intuïtie.

 

 

“Na een periode van ruim 20 jaar ben ik Jeroen weer tegengekomen, omdat ik op zoek was naar een loopbaancoach. Na een fijn intakegesprek waarin de klik duidelijk aanwezig was, kreeg ik de indruk dat Jeroen net een tandje dieper zou kunnen komen, waardoor het uiteindelijk effect groter zou zijn en op basis daarvan heb ik uiteindelijk gekozen voor Jeroen. Uit eigen ervaring kan ik stellen dat mijn indruk juist is gebleken.

Jeroen bezit de kwaliteit om zonder oordeel je die vragen te stellen die nodig zijn om je (weer) in contact te brengen met jezelf. Hij laat je jezelf (weer) bewust maken hoe je in elkaar steekt, waarom je de keuzes maakt die je maakt en waarom je bent wie je bent. “Jij hebt alle antwoorden die je zoekt, ik help je ze naar boven te halen,” is een uitspraak die Jeroen heeft gedaan in het begin en dat heeft hij bij mij meer dan waargemaakt. Jeroen is authentiek en laat je in je waarde. Ik heb Jeroen gezegd tijdens onze laatste bijeenkomst dat ik voor het eerst in jaren mezelf weer heb teruggevonden. Jeroen heeft daarbij geholpen en daarvoor ben ik hem zeer dankbaar.

Niet een coach voor een traject, maar eentje voor het leven.”

 

“Jeroen is twee woorden: puur en goed. Met zijn ogen als kleine schijnwerpertjes weet hij precies de plekken te vinden waar het om gaat. Hij belicht de kern. Hij laat je jezelf afpellen en die kern zien. Een mooier cadeau kan je niet krijgen. Hij wil oprecht het beste voor jou, in jouw tempo, op jouw manier en op jouw initiatief. Voor mij heeft Jeroen keuzes maken makkelijker gemaakt door meer in contact te zijn met mijzelf.”

 

 
“Bedankt Naath! Wat een confrontaties, wat een inzichten. Wat liet je mij zien hoe belangrijk het is goed voor mijzelf te zorgen en tijd te nemen. Bij mij zijn de ” kwartjes” wel duidelijk gevallen. Dit kwam op het juiste moment, wat had ik het nodig. Dit was heerlijk om weer eens even herinnerd te worden dat ik ook aan mijzelf mag denken. Ik ga volhouden en het uitbreiden. Nogmaals dank”

 

Bel meteen om je afspraken in te plannen: 06-52374793 (Jeroen) 06-50870178 (Naath) of mail: wij@kwartjes.nl