De MENS, durf te leven- theaterdag

Kom het aan den lijve gewoon zelf Hervaren!
Vertel me er alles over!

Een Theaterdag helemaal op maat, op jouw werk of in jouw organisatie? Lees dan vooral verder! Wil je een Mens,durf te leven-dag bijwonen die al gepland staat? Klik dan op de plek die voor jou het handigst is! 🙂

 

De Theaterdag geeft je antwoorden en inzichten, maar…. er wordt ook heel veel gelachen!

Hier zie je een kleine impressie, zodat je kunt zien hoe simpel, mooi, leuk en relaxed de Theaterdag is. Durf jij ook? We vertellen je er heel graag alles over!

Grootste Kwartje vandaag? “Je bent goed zoals je bent”. Ik ben me weer bewust van mezelf en het belang van het in balans zijn. En vooral: dat de verantwoordelijkheid daarvoor bij mijzelf ligt!”

Mariëlle

Vandaag besefte ik des te meer dat de liefde voor mezelf zóóó belangrijk is. Dank voor dit inzicht.

Ik mag zijn. Ik GA zijn! En.. ik ga daarbij hulp vragen, want dat MAG! 🙂

De Mens durf te leven Theaterdag van Kwartjes.

 

Kwartjes bestaat uit Jeroen en Nathalie. Ze laten ze vallen. Die Kwartjes. En hard ook. Loop je ergens tegenaan? Zoek je dringend antwoorden? Duidelijkheid? Een schop onder je kont? Alle antwoorden zijn gewoon in jezelf te vinden. Hoe? Dat weet je als je een Theaterdag meemaakt. Als je komt kijken. En luisteren. Meedoen. Ervaren, delen, doen. ‘Die van Kwartjes’ noemen dat: Hervaren. Je gaat er gegarandeerd weer door durven leven. Heel simpel.

 

Tijdens zo’n dag beloven we je geweldige inzichten, een lunch, het boek HATSeflats! van Nathalie en… je vindt jezelf terug. Ook op je werk (en eigenlijk in álles wat je doet, maar dat hoeft je baas natuurlijk niet te weten) ga je er iets aan hebben. Kom lachen, huilen, zijn, beleven… Leven. Het kost je 1 dag.

 

Welkom thuis. Bij Kwartjes mag je zijn.

 

Wat is het?

 

We gaan je die dag laten HERVAREN. Je gaat meemaken hoe het is om, los van alle aangeleerde patronen, opgelegde gedragingen en opgenomen rollen, weer helemaal vanuit jezelf te mogen en durven ervaren, delen en DOEN. Dat doen we met persoonlijke verhalen, theoretische uitleg, cabaret, muziek, zang, praktische oefeningen (oa met een bus IN het theater!) en heel veel humor en warmte.

Het wordt een interactieve dag waarin je zelf, als je er vol in duikt, grote stappen kunt zetten en er zullen, zoals altijd, absoluut heel veel Kwartjes gaan vallen.

 

We komen ook graag naar jou!

Wat een dag met impact: Kwartjes in het theater!
💟 Met Jeroen gevoel (h)ervaren
💟 Over’spanning’ en wat zeul je allemaal mee op weg naar burnout
(Zooooo herkenbaar om het visueel op het netvlies te krijgen en ‘Hatseflats’ heel rap maar weer eens gaan lezen)
💟 De rust en stilte in met Naath
💟 Live zang van Cindy
(Echt kippenvel in een theater)
💟 Alie van de Taboebalie waarmee je toch een taboe ontdekt

Heerlijk om – net als eerdere keren met Kwartjes – weer te zien hoe simpel het leven is. Trudy

Een dag van verbindingen, zowel intern als extern, en een bus vol kwaliteiten waarmee ik me ga verbinden en die vooral gezien willen worden.
Die zich verplaatsen met ‘the speed of light’ waar Jeroen helemaal in zijn element is om die energie op te pakken en Naath liet ervaren en voelen wat stilte en rust brengt!
Wat een mooie dag en veel Kwartjes die zijn gevallen bij ons. Dank je wel.
Voelen is zo oké…. (h)ervaren is heerlijk. Brigitte

Bedankt voor de mooie dag! Mijn dromen weer helder, ook na een veelbewogen jaar. Een eye-opener: wie zitten er achter het stuur van mijn bus? En: eerst afremmen, dan stilstaan en ervaren. De mooie liedjes en zang van Cindy hebben mij diep geraakt, net als het verhaal van Cindy en Victor. Sandra

1
×
Hi! Kunnen we je helpen? Stuur ons direct een Whatsapp!