Zo. De F*CK-IT-10-daagse zit er al op! Er deden zo’n 150 mensen mee, dwars door de kerstboomnaalden en olieflappen heen. Supergaaf. We kregen ook heerlijke reacties, een aantal heb ik toch even op een rijtje gezet om je te laten zien wat je gemist hebt als je er niet bij was 😂😜 (en om gewoon toch nog een keertje te delen waar we het voor doen. Hiervoor dus!!)

Allemaal bedankt voor het meedoen!! <3

 

 

“Bedankt voor deze 10-daagse. Leuke filmpjes, soms met echte eye-openers. En soms wist ik het wel, maar was het nog niet echt tot me doorgedrongen. Ik ga voortaan genieten van alle fijne dingen in het leven! Ik ga proberen om geen oordelen over iemand te vellen, waarom zou ik me ergeren?”

 

“Tijdens de 10-daagse fijn meegelezen en meegedaan met de meditaties. Ik wil jullie laten weten dat ik nu vooral één zinnetje eruit pik en dat blijft me ook steeds bij i.v.m. het jezelf ergeren aan/oordelen over iemand: “blijkbaar wil die persoon dat zelf zo”. Dit is me echt gaan helpen in diverse situaties. Zoiets gewoons eigenlijk maar het werkt gelijk! Alsnog bedankt voor alles lieverds. ”

 

“Alsof je met je hoofd boven water komt en alles met nieuwsgierigheid kan bekijken… Mijn omgeving is aan het veranderen omdat ik er anders in sta. Komend jaar gaat zeker anders worden, niet perse beter want dat weet ik niet. Kan niet in de toekomst kijken en ga me daar dus ook niet druk over maken. Er zijn nog steeds dezelfde uitdagingen en er komen hele grote nieuwe maar dat geeft niet. Ik neem het met elke nieuwe mooie dag…. Mijn 2018: Kom Maar Op!”

 

“Deze 10-daagse was voor mij een eye-opener alsook een bevestiging. Dat sommige gewoontes anders mogen en kunnen. Dat ik wel eerste effe moet dweilen, voordat m’n pad ga herinrichten.Een bevestiging op mogen vertragen. Ik was een renner, nu ben ik steeds meer een loper. Jullie hebben me wéér laten zien, dat sommige dingen best ok zijn, en dat bepaalde gewoontes gewoon achterwege mogen blijven. Dat verzet niet altijd slecht is, maar bij het proces hoort. Many thanx daarvoor, twee-eenheid JeroeNaath ! En ook dank voor feedback van De Kwartjes supporters! ”

 

“Verrassende top10. Hele leuke filmpjes waarin jullie gewoon jullie zijn met een boodschap. Als extra mooie meditaties/visualisaties. Aantal dingen op de rit en nog een aantal te gaan. Dag 1 was al raak, meer spelen en dag 11 met verwachtingen. Zeker ook leuk zo rond de feestdagen. Dank jullie wel.”

 

“Het waren 11 mooie dagen. Elke dag nieuwsgierig wat er die dag voorbij kwam.De ene dag kwam het harder of zachter binnen dan de andere, de oefeningen idem dito
De ene dag kon ik ze toepassen de andere werd ik toch onverwacht opgeslokt door alles en iedereen. Maar elke dag pikte ik er veel mooie en energiegevende momenten uit.
Zo bijzonder dat jullie dit ondanks de drukte elke dag konden opbrengen om dit voor ons te doen; ik heb me vaak afgevraagd.. waar halen ze de energie vandaan 🙂 Ondanks ook jullie drukke dagen .Echt zoveel respect voor jullie, Naath en Jeroen.

Jullie familie is denk ik wel een van de grootsten en bij velen daarvan zaten jullie 11 dagen in de huiskamer: Samen onder de Kerstboom. Op de bank. Zittend aan het voeteind van ons bed ,of bij ons yoga matje. Jullie oliebollen en appelflappen: je kon ze zo ruiken. De sfeer van de feestdagen werd ook onze sfeer.

Nu op dit moment even alleen thuis komt er echte dankbaarheid naar boven. Dankbaar dat ik eens op een dag jullie tegenkwam niet wetende dat ik er zoveel liefde en zoveel lieve mensen bij zou krijgen. En ja hoe vet is het : pratend of schreeuwend door de wind langs de zee. Samen met jullie dit live willen delen.

Dank je wel lieve Naath en Jeroen, Dank je wel alle kwartjes vrienden en familie , Ik hou van jullie💖💖“