Zo. Het is er tijd voor. Na alle verzoekjes de afgelopen tijd om de ‘No stress-feestdagen 10-daagse’ nieuw leven in te blazen zijn we er eens even voor gaan zitten. En voilà: het resultaat! We hopen dat jij er (minstens!) net zoveel plezier aan gaat beleven als wij 🙂 Er komen wat flashbacks langs vanuit de No Stress- en de Lief zijn voor jezelf-10-daagsen, maar je gaat ook allerlei nieuwe, spannende, interessante en leuke dingen tegenkomen.

 

Wat ons vooral inspireerde was het boekje dat wij van Sinterklaas kregen: Het F*CK IT list book. Vol met allerlei simpele, toepasbare en vooral ook grappige tips. Tips om je leven luchtiger, makkelijker en minder stressvol te maken. Een soort ‘Mens, durf te leven’-boekje! Je begrijpt: daar worden wij bere-enthousiast van! Zelfs zo, dat we besloten hebben voor onszelf en daarbij hopelijk meteen voor jou, een top 10 te gaan maken van dingen die we in 2018 ECHT niet meer willen, moeten, en dus ook: niet meer gáán doen! En vooral ook: wat we dan WEL gaan doen! Doe jij mee?

 

Je krijgt iedere dag een filmpje, oefening, opdracht of iets om over na te denken. Niet teveel, want voelen is natuurlijk veel belangrijker. Ook dát gaan we doen! We gaan ons ook niet eens voornemen die 10 dingen te gaan doen… nee nee nee, we beslissen meteen om dit te doen! Hup, in de praktijk ermee. Die goede voornemens van vorig jaar liggen vast nog ergens te pruttelen en twijfelen en ja-maren… dat werkt dus niet. Wat wèl werkt? Meedoen. Letterlijk. En de feestdagen zijn DE uitgelezen kans om ze direct uit te proberen.

 

We beginnen 23 december

 

We eindigen in 2018! Het mooie? Het kost NIKS! (Behalve jouw inzet, enthousiasme en een beetje zelfliefde uiteraard). We vragen jou alleen een beetje bij te houden wat je iedere dag doet met de tips en oefeningen en aan het eind gaan we daar iets heel gaafs mee doen. Dus iedere dag even een kwartiertje ME-time heb je wel nodig.

 

Ja. En dan horen we je hier al denken… een kwartier per dag?? Waar haal ik DIE vandaan? Ik moet nog een kalkoen masseren en de tafelschikking maken omdat oma en tante Annie echt niet naast elkaar kunnen, en de galakleding voor de kinderen borduren en een kerststal knutselen en… En STOP. Je MOET niks. Ja, meedoen. Omdat het leuk is. En omdat je jezelf en anderen er weer een beetje liever van gaat vinden. Die tijd heb je. Er zitten 1440 minuten in een dag. Daarvan slaap je er hopelijk een stuk of 500. Ruim 900 minuten blijven er dus over voor LEVEN! Simpel hè? 🙂

 

Doe mee, deel, nodig gezellig een paar virend(inn)en uit om het samen te doen en begeef je, als je dat leuk vindt, ook meteen in de Facebookgroep. Je kunt je aanmelden met je mailadres via: http://eepurl.com/bIzMrr, zodat je iedere ochtend van ons even een herinnering krijgt, maar je kunt ook gewoon op deze website kijken. Daar staat iedere ochtend vanzelf weer een nieuwe dag op. Wij gaan je niet spammen als je je via de mail aanmeldt, daar houden we namelijk zelf ook niet van. Je mailadres komt NIET op onze mail-lijst of iets dergelijks. We ont-moeten je veel liever live.

 

We doen wèl aan Facebook en zullen een besloten groep maken waar we lekker door kunnen kletsen over hoe het met jullie gaat. We gaan in die groep ook geregeld ‘live’ tijdens de 10-daagse, dus volg ons daar ook lekker!

 

Op naar 2018! F*CK IT!!

 

 

Tot 23 december

<3

 

Dikke liefs,

Naath en Jeroen

 

Uit: F*CK IT LIST BOOK (Jacob & Haver)