Bekijk hier de Preview van het boek en de Preview van het werkboek !

Of kijk in de winkel voor alle mogelijkheden:

 

Vanuit het diepste dal via een heuse wereldster en Zuid Afrika thuiskomen bij jezelf? Het kan echt! Nathalie ’t Jong, GZ-psycholoog, mindfulness- en hartcoherentietrainer, neemt je mee op een bijzondere reis waarin haar eigen Kwartjes vielen. Ze vulde haar ‘levensmuseum’ met prachtige inzichten en laat jou in dit boek zien hoe je hardnekkige patronen doorbreekt. Jij ervaart het gewoon heerlijk vanuit je luie stoel. Of bed, mag ook… Als je maar lief bent voor jezelf!

 

 

Wil je meteen ook meer inzichten en jouw eigen Kwartjes? Kan ook! Schaf gewoon het bijbehorende werkboek waarin concrete opdrachten en (ingesproken) oefeningen staan aan. Geen slappe smoesjes meer, meteen aan de slag! Het werkboek vind je verderop!

 

 

De Biblion Recensie:

“De auteur is psychologe, orthopedagoge en mindfulness trainer. In haar praktijk begeleidt ze cliënten die zijn vastgelopen in hun jachtige bestaan om te komen tot levensveranderende inzichten in de oorzaken van hun gedrag en hun hardnekkige gewoonten. Daarbij reikt ze hen vooral ook tools aan om minder te piekeren, meer in het hier en nu te leven en meer te kunnen genieten van het moment. In dit veranderingsproces, dat de auteur na een aantal burn-outs zelf ook doormaakte, gaat het uiteindelijk om het bereiken van meer authenticiteit, stressbestendigheid, zelfacceptatie en -liefde en rust. De korte hoofdstukken over thema’s als verdwaald zijn, burn-out, emoties, angst en (zelf)acceptatie illustreren dit aan de hand van verhalen van cliënten, eigen ervaringen, actuele gebeurtenissen en professionele inzichten. Een toegankelijk opgebouwd en voor een breed publiek boeiend boek over een onderwerp dat sterk in de belangstelling staat.”

Meer recensies lees je hier.

 

Wil jij het eerste hoofdstuk van HATSeflats! vast lezen? Om te kunnen beslissen of je hem wilt bestellen, of gewoon uit nieuwsgierigheid? Dat kan! Cool hè!?

Als je je gegevens even achter laat dan krijg je van mij via de mail de link. Kruip er lekker mee op de bank, in bad, of op die strandstoel en… lezen maar!

Klik op de linkjes in de tekst hierboven of op het boek hieronder en je bent al bijna klaar!

 

 

Na het lezen zo enthousiast dat je het boek meteen wil bestellen? Kijk dan hier: http://online.kwartjes.nu/winkel/

 

 

En deze mooie reacties wil ik jullie niet onthouden:

 

“Hatseflats; in één keer uitgelezen. Pakkende titel. Ik ben onder de indruk van de openheid van de schrijfster. Nathalie neemt je op een indringende en soms ook luchtige manier mee naar haar duistere diepten. Je voelt de vaart waarmee het er uit mocht. Hatseflats, geen blad voor dr mond. Geeft inzichten, laat kwartjes vallen en besprenkelt je met elfenstof zodat ook jij handvatten krijgt om zelf uit dat dal te komen en sans rancune helemaal voor jezelf te gaan. Een zelfhulpboek met werkboek. Hoopgevend doorleefd door de schrijfster zelf. Al met al een blij boek.”

 

“Hatseflats!….het eerste boek dat ik in jaaaren lees en zelfs in 1 keer heb uitgelezen. Heerlijk, duidelijk, makkelijk leesbaar, de eerlijke openheid van Nathalie maar vooral zeer herkenbaar. Een “pakkend” stukje met een traan..maar ook die met een lach!
Een soort van zelfhulpboek met daarbij ook een werkboek verkrijgbaar. Het boek is ook nog eens erg mooi geïllustreerd.
Een aanrader voor degene die meer bij zichzelf wil komen!”

 

“Vanmiddag je boek onder de parasol in de tuin uitgelezen. Ik ben erg onder de indruk van je openhartige schrijfstijl. Je persoonlijke ontboezemingen beschrijf je op een eigentijdse luchtige manier; pakkend en prettig verteerbaar. Je voorbeelden zijn herkenbaar. Met de vele kwartjes en praktische laagdrempelige oefeningen ben je velen tot steun zijn”. (Coen Lievaart)

 

“Nathalie heeft een losse en ontspannende schrijfstijl, legt goed uit waar ze vandaan komt en waar ze heen wil.
Alles wat op papier staat is helder waarom het er staat, alle voorbeelden en verhalen maken haar punt duidelijker. Praktische voorbeelden, relateerbaar aan mijn eigen situatie. Ik kon de volgende dag meteen dingetjes in de praktijk brengen. Ik heb het hele boek in 1 adem uitgelezen, vaak in tranen. Tranen van herkenning en puzzelstukjes die op hun plaats vallen, nee, sorry, kwartjes die vallen. Er is inmiddels aardig wat euro gevallen sinds zaterdagavond… Ik ben nu druk bezig met het werkboek dat tegelijkertijd uitgekomen was. Een aanrader om erbij te hebben!”

 

“Heerlijk inzichtelijk boek waarbij de kwartjes je letterlijk om de oren vliegen. Herkenbare situaties en enorme steun voor / in / na een burn-out. Nathalie helpt je om weer bewust van alles om je heen te worden en te genieten vd kleine en grote dingen des levens.”

 

“Zo herkenbaar en zo puur. Een reis met een traan en een lach. Heerlijk geschreven, met prachtige tekeningen die het verhaal versterken. Haar verhaal heeft mij geïnspireerd om meer uit mijzelf te halen en om met meer aandacht mijn leven te leven. Een aanrader voor iedereen die zichzelf wil ont-moeten.

“Ik heb dit boek in een ruk uitgelezen. Het leest makkelijk weg en is toegankelijk. Voor mij was er veel herkenning en ook genoeg waarvan ik denk daar wil ik wat mee doen. Een aanrader als je dichterbij je eigen ik wilt komen.”

“Ik heb het boek in 1 adem uitgelezen. Ik zat direct helemaal in het verhaal en kon niet stoppen met lezen. Fantastisch en heel herkenbaar. Nathalie schrijft enorm prettig en de illustraties zijn heel “pakkend”. Er vielen heel veel kwartjes! Mijn complimenten!”

 

 

 

Nathalie van der Meer (voorheen: ’t Jong) is GZ-psycholoog, mindfulness- en hartcoherentietrainer. Met groepstrainingen en individuele coaching vanuit haar praktijk Kwartjes geeft zij mensen snel en efficiënt de levensveranderende inzichten die zij ‘Kwartjes’ noemt. Het gaat dan vooral over patronen, achtergronden van gedrag en hardnekkige gewoonten. Nathalie begeleidde al honderden leidinggevenden, moeders, schrijvers, coaches, een burgemeester en zelfs een wereldster richting meer authenticiteit, stressbestendigheid, zelfliefde en rust. Nathalie schrijft Blogs en maakt Vlogs waarin Mindfulness, Hartcoherentie, Omdenken, NLP, Big Five For Life en haar eigen ervaringen samen komen. En nu dus ook: HATSeflats!

 

 

 

 

 

 

janna

Janna van Vliet verzorgde, meestal begeleid door een XXXL-kop thee, de illustraties en maakte de kaft. Tot in de kleinste details bedacht, ontwierp en kleurde zij ‘Nathalie’ in allerlei situaties. Haar tekeningen ondersteunen, illustreren en vertalen het verhaal. Janna voelde steeds weer exact aan welke lading, gevoelens en boodschappen er in de verhalen verborgen zaten en wist dat perfect om te zetten in beelden. Je zult het zien: de illustraties bewijzen zichzelf!

 

 

 

ciskleinFotografe, vakvrouw en soul photographer/artist Cisca Mikx maakte de foto’s die in het werkboek staan. De illustraties uit het boek zette zij om in beeld. En hoe! Cisca heeft het al op haar onderarm staan: ‘Born to create’. Wat zij creëert is pure magie. De foto’s maken het verhaal van Nathalie tot een levensechte reis waarbij jij zomaar stiekem in de koffer mee kon kruipen… Je moet ze echt zien om het te voelen. Zowel in het papieren als in het digitale boek kom je de foto’s tegen!

Meer over Cisca vind je op haar prachtige website: http://ciscamikx.com/